Az FRSZ kedvezményrendszere

FRSZ IGAZOLVÁNY = MAKASZ KEDVEZMÉNY KÁRTYA

 

Az FRSZ a hagyományos szakszervezeti feladatok ellátásán felül hosszú idő óta arra törekszik, hogy tagjainak minél több kedvezményt biztosítson. Ebben a munkában helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így a kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül és a wellness lehetőségektől a banki és egyéb szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki.
 

Fenti cékitűzésünk már a tagsági igazolvány funkciójában is kifejezésre jut, mivel az FRSZ igazolvány egyben egy kiterjedt kedvezmény-rendszer igénybevételére is jogosít!
 

 

Bővebb információ:


LIGA tagkártya - kedvezménykártya

 

Szakszervezetünk tagjai a LIGA Szakszervezeti Konföderáció által szervezett kedvezményeket is igénybe vehetik, mivel a Független Rendőr Szakszervezet is tagja a Ligának.

A LIGA-kártya előnye, hogy birtokosa külön szakszervezeti tagsági igazolás nélkül veheti igénybe a LIGA Szakszervezetek által szervezett kedvezményeket. A kedvezmények kiterjednek: a banki, pénzügyi szolgáltatásokra (OTP, Erste, Raiffeisen), az élet- és balesetbiztosításra (AXA, CIG Pannónia, Generali), a nyugdíjpénztári szolgáltatásokra (a Vasutas-, és a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár), a mobil telefonos szolgáltatásokra (Vodafone és Telenor), különböző vásárlási kedvezményekre (pl.: Praktiker). Tagjaink, a szolgáltatások optimális kihasználása esetén, akár a szakszervezeti tagdíj mértékét meghaladó kedvezményt is elérhetnek. A fent felsorolt kedvezménytípusok adta lehetőségeken kívül számos kisebb, helyi kedvezményeket biztosító partnerrel is szerződött a LIGA. 

További információk:

 

 

A tagjaink körében legnépszerűbb  LIGA kedvezmények az alábbiak:


Az FRSZ által szervezett kedvezmények, valamint a pénzbeli és nem pénzbeli szakszervezeti támogatások

 

A szakszervezetünk által biztosított kedvezmények nem merülnek ki a MAKASZ és a LIGA kedvezményekkel. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy - egy megyében, vagy tagszervezetnél az országos lefedettségű cégek által nyújtott szolgáltatásokon túl olyan speciális szolgáltatások iránti igények is felmerülhetnek, melyeket legjobban helyben működő vállalkozások tudnak kielégíteni. Ezen igények kiszolgálása érdekében a kedvezmények szervezésében  helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így a kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül és a wellness lehetőségektől a banki és egyéb szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki.
 
Az FRSZ részben saját apartmanjaival, részben pedig szállodákkal és más szálláshelyekkel, valamint utazásszervező cégekkel kötött együttműködési megállapodásokkal nyújt lehetőséget tagjai számára, hogy kedvezményes áron üdüljenek és pihenjék ki a szolgálattal járó fáradalmakat.
 
Végezetül, de nem utolsó sorban említést igényel a nehéz helyzetbe került kollégák megsegítésére irányuló segélyzési tevékenységünk, amit részben tagszervezeteink útján, részben a Police Caritas Alapítvány közreműködésével folytatunk.
 

Részletes információk az FRSZ saját szervezésű kedvezményeiről: