Szabad beutalók

 

SZABAD BEUTALÓK AZ FRSZ APARTMANJAIBA!

 
Tájékoztatjuk tagjainkat és tisztségviselőinket, hogy a létszámarányosan elosztott nyári főszezoni beutalók igénylési határidejének lejártával Hajdúszoboszlón és Harkányban található apartmanjainkban is maradtak kiadatlan helyek. Üdültetési Szabályzatunk szerint az előzetes jelentkezési határidő lejártát követően visszamaradt beutalók szabadon igényelhetővé válnak. A regisztráció a továbbiakban jelentkezési sorrendben történik!
 
A beutalók térítési díja (a résztvevők számától függetlenül):
  • FRSZ tagok és LIGA szakszervezeti tagok számára 40 ezer Ft/turnus/apartman,
  • FRSZ tagsággal nem rendelkező rendőrségi dolgozóknak 45 ezer Ft/turnus/apartman.
 
A beutaló térítési díja nem tartalmazza a helyben, készpénzben fizetendő idegenforgalmi adót! A turnusok 7 naposak, keddtől keddig tartanak. Teljes körűen felszerelt apartmanjaink egyidejűleg 5 fő számára biztosítanak szálláslehetőséget.
 
Jelentkezni és a kiválasztott turnust lefoglalni közvetlenül az FRSZ üdültetési előadójánál, Hetyei Katalinnál lehet az alábbi elérhetőségeken:
  • BM vonal: 39-530
  • vezetékes (városi): a 06 (1) 785 0010, és 06 (1) 785 0716,
  • FRSZ – LIGA flottás mobilszámról ingyenes hívható +36 (70) 775 1773

Az igényelhető beutalók az alábbiak:

Jelenleg a 2018. június 18-ig, valamint a 2018. augusztus 29-től december 31-ig terjedő időszakokra igényelhető szabadon egy hetes beutaló, vagy hétvégére szóló (wellness) beutaló is. A konkrét időpontokról üdültetési előadónkkal kell egyeztetni!

 Kapcsolódó linkek: