Szabadidő, sport

 
 

FRSZ KEDVEZMÉNY A CSODÁK PALOTÁJÁBA!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy 2018. december hónaptól kezdődően az FRSZ tagok 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak felnőtt és gyermek belépőjegyet a Csodák Palotájába. A CSOPA által biztosított kedvezményt tagjaink a teljes árú belépő árából vehetik igénybe, egy alkalommal maximum 2 felnőtt és 2 gyermek jegy vásárlása esetén. 3 éves kor alatt a belépés díjtalan. Az FRSZ tagok számára biztosított 15%-os kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezményes belépő egész napra érvényes a kategóriájának megfelelően. Az FRSZ tagok, és a Csopába velük együtt érkező családtagjaik a kedvezményt érvényes szakszervezeti tagsági igazolvány és egy személyazonosság igazolására alkalmas fényképes igazolvány együttes felmutatása mellett jogosultak igénybe venni. A kedvezményes belépők a helyszínen (1036 Budapest, Bécsi út 38-44. / Buda EG Bevásárlóközpont) vásárolhatók meg készpénzzel, bankkártyával, vagy a SZÉP kártya szabadidő alszámlájának terhére. (A kedvezmény a szolgáltató mélygarázsában történő parkolásra nem terjed ki.)

A Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 21 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi Élményvetítések és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Óbudán nem csupán remek hétvégi. családi és gyerekprogramot, kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is! További információk a CSOPA honlapján.


FRSZ KEDVEZMÉNY A PAINTBALL ÉS AZ AIRSOFT KEDVELŐINEK

 
Új partnerünk a Paintball Hungary Kft. kedvezményt biztosít tagjaink számára a paintball és az airsoft játékok aktuális áraiból. A Paintball Hungary Kft. 1997-ben alakult és elsőként foglalkozott bejegyzett cégként hivatalosan paintball játékok szervezésével. Az akkor még csak szűk réteg által ismert szórakozási lehetőséget akarta meghonosítani és mindenki számára elérhetővé tenni. 2008-ban az Airsoft játékot is felvették kínálatukba, az egyéni játékosok és a csapatépítő cégek, baráti társaságok nagy örömére. 2002 augusztusában nyitották meg új pályájukat, több mint hat hektáron Szentendre külterületén, Izbégen (a volt rakétás laktanyában).
A paintball játék alapdíjából 20 %, a lőszerből 10 % kedvezmény, az airsoft belépő árából, a lőszerből és a terepruha bérlés árából 10-10 % kedvezményt vehetnek igénybe tagjaink. Akinek semmilyen felszerelése nincs az airsofthoz, az a belépőt, a fegyvert és a játékhoz szükséges maszkot is 20 % kedvezménnyel veheti igénybe.
 
A játékkal kapcsolatos további részletekről partnerünk weblapja  nyújt részletes tájékoztatást. A kedvezmény az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával vehető igénybe.
 
 
 
 

 

Kedvezményes horgászási lehetőségek a beregben

 
 
 
Tovább bővítettük a horgászással kapcsolatos kedvezményeinket Szabolcs-Szatmár-Bereg megye beregi szegletében.
 
A horgászás szerelmeseit három kellemes környezetben elhelyezkedő, folyamatosan telepített horgásztó várja Beregdaróc, Tiszaszalka és Olcsva községekben.
 
A kellemes időtöltéshez és kikapcsolódáshoz csak egy megfelelő felszerelés, állami jegy és fogási napló, valamint szerencse szükséges.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bergdaróci horgásztó

 
A beregdaróci horgásztavon 2 fő részére rendelkezünk tiszteletjeggyel, melyről információt László Zoltán Róberttől, a beregsurányi tagszervezet titkártól kérhettek.
 
Elérhetőségek:
Beregdaróci Horgász Egyesület
Kezelő címe: 4934 BEREGDARÓC, Külterület (Surányi u.)
Telefon: "20/389-2883 30/389-6469"
 

Olcsvai horgásztó

 
Az olcsvai horgásztón szintén két fő részére váltottunk ki felnőtt éves területi horgászengedélyt, így folyamatosan 2 fő horgászhat a tavon. A területi horgászengedélyt nem adtuk ki, a jogosultságot a MAKASZ kártyával kell igazolni. Azért, hogy a napi 2 személytől többen ne menjenek le horgászni szükséges az előzetes bejelentés, melyet Molnár János általános ügyvivőnél tehettek meg. Aki a bejelentett kettő személyen felül akar lemenni, annak napijegyet kell váltania.
 

Tiszaszalkai horgásztó

 
A tiszaszalkai horgásztavon is két fő részére váltottunk ki felnőtt éves területi horgászengedélyt, így folyamatosan 2 fő horgászhat a tavon. Területi horgászengedélyt itt sem adtuk ki, a jogosultságot a MAKASZ kártyával kell igazolni. Azért, hogy a napi 2 személytől többen ne menjenek le horgászni itt is szükséges az előzetes bejelentés, melyet Molnár János általános ügyvivőnél tehettek meg. Tiszaszalkán nincs mód napijegy váltásra, ezért csak a bejelentett 2 fő mehet horgászni.
Kellemes időtöltést kívánunk a horgászat szerelmeseinek!
 

 

Kedvezményes horgászat Penyigén, a Szenke tónál

 
Tovább bővítettük a horgászással kapcsolatos kedvezményeinket Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A horgászás szerelmesei már Penyigén (Fehérgyarmat mellett) is hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol kellemes környezetben elhelyezkedő, folyamatosan telepített horgásztó vár minden érdeklődőt.
 
A tó vízmélysége 2-6 m között változik. A tavat a Szenke patak táplálja, szélessége 50-200 m közt változik, hossza kb.3000 m. A Szenke-Tó holtág jellegű, jól megközelíthető és igen gazdag növény és állatvilággal rendelkezik.
 
A tóban található halfajták: keszeg, dévérkeszeg, kárász, ponty, amur, busa, csuka, harcsa, süllő.
 
Az üzemeltető 1 területi horgászengedélyt és egy tiszteletjegyet bocsátott a rendelkezésünkre, melyekkel az FRSZ tagok 2x2 bottal, kijelölt állandó horgászhelyeken horgászhatnak. Természetesen állami jegy szükségeltetik, a fogási naplót a Horgásztanya büféjében vehetik fel az érdeklődők.
 
További információt Badar József és Csehné Nyilas Edina ad, akiket Kölcse Határrendészeti Kirendeltségen kereshettek (44/435-623, BM: 32/76-60).
 
 
 

 

FRSZ kedvezmény a Rókás és a Vekeri tavakon

 

Rókás tó

 
Debrecentől 15 km-re, Mikepércs közelében a 47-es számú főútról közelíthető meg. Vadregényes környezetben található a Rókás tórendszer, mely 3 tóból áll. A tavak mérete 4, 5 és 6 hektárosak. A vízellátást a Kati ér biztosítja. Az I-es tóban a Magyarországon fellelhető halfajok mellett a nyári időszakban az Afrikai harcsa horgászata is biztosított. A II-es tóban ponty, amur, csuka, süllő, kárász és keszeg halfajokra lehet horgászni. A közelmúltban elkészült III-as tóban kizárólag nagytestű halak kerültek betelepítésre. (ponty 18kg, amur 20 kg fölöttiek). A területen lehetőség van sátorozni, valamint a kijelölt tűzrakó helyeken sütni-főzni. A tavon a napijegy ára FRSz tagoknak ingyenes, a fogási mennyiség 2db nemes és 4 kg egyéb hal. Ez az I-es és II-es tavakra vonatkozik. A III-as Élménytavon kifogott halakat nem lehet elvinni.
 
 

Vekeri tó

 
A Vekeri tavat Debrecenből a Mikepércs felé vezető 47. sz. főúton keresztül lehet megközelíteni. A főútról a Hosszúpályi felé vezető útra kell lefordulni! Ezen az úton mintegy 6 km-es autózást követően a Dorcas camping mellett található a festői szépségű Vekeri tó.
A tó kb. 13 hektáron terül el, átlagos mélysége 1,60 m. A tó partján sátorozni is lehet, tűzrakási lehetőség a kiépített tűzrakó helyeken.
A tóban ponty, amur, dévér, kárász, csuka , süllő, harcsa és meg egyéb keszegfélék fogható.
A tavon 06:00-18:00-ig nappali, 18:00-06:00-ig pedig éjszakai jegy van érvényben.
A horgászat Frsz tagok részére ingyenes!
 
 
A két tóegységen: a Rókás komplexumon, illetve a Vekeri tavon, naponta csak 2 fő mehet horgászni!
 
Akinek felkeltette az érdeklődését, és szeretné kipróbálni a horgászat élményét a fenti tavak valamelyikén, az keresse Bakonszegi Imrét, a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség titkárát.
Elérhetőség: 06-70-335-52-93
 

 

PLATÁN ÉTTEREM - 10 % KEDVEZMÉNY TAGJAINKNAK

 
A 2006 tavaszán megnyílt Platán Éttermet egy szép platánfa tövében, Budapesten, a Dózsa György út és a Városligeti fasor sarkán, otthonos, családias környezetben rendeztük be. Az éttermi részt két részre osztottuk, így egy időben tudunk eleget tenni a vendéglátás két eltérő ágának, az a la carte étkezésnek és a gyorsétkeztetésnek. Az egybenyitható praktikus tolófal segítségével pillanatok alatt igény szerint változtatjuk át az étterem elrendezését. Akik az a la carte éttermi részben nyugodtabban, ráérősen étkeznének, vagy utána beszélgetni, sörözni szeretnének, tán egy szép délutánon újságot olvasnának, azok is szívesen látott vendégeink. A 120 főt befogadó Platán Étterem non-stop nyitvatartásával alkalmazkodunk a huszonegyedik század szokásaihoz, így az éjszakában dolgozók, vagy a sokáig bent maradók, no meg a buli után betérők szintén számíthatnak kínálatára. Az étterem aktuális áraiból 10 % kedvezményt biztosít tagjainknak, tagsági igazolványuk felmutatása ellenében.
 
 

 

Gémes fogadó - Nagyrábé: 10 % kedvezmény az ételfogyasztásból és térítésmentes paintball

 
A falusi turizmus ékes példája a Sárrét szívében meghúzódó saját étteremmel rendelkező Gémes Fogadó. Háborítatlan csend, friss levegő, madárcsicsergés, tájjellegű ételek és komfortos apartmanok - nagyjából így lehet jellemezni Nagyrábé hangulatát. A Fogadóval kötött megállapodás alapján étlapról történő rendeléskor készpénzes fizetés esetén 10% kedvezményben részesülnek tagjaink és a paintball pálya használati díját sem kell megfizetni. 
 
 
 
 

 
 

10% kervezmény FRSZ tagoknak az Angel Gymnél!

 
Az Angel Gym (Kiskunhalas) 10 % kedvezményt biztosít az edzőterem eszközeinek használatából és hozzájuk tartózó szolgáltatásokból FRSZ tagok számára!