Tájékozatás LIGA tagoknak az FRSZ üdülők igénybevételéről

A Független Rendőr Szakszervezet Megyei Elnöki Értekezletének döntése szerint a LIGA Szakszervezeti konföderációhoz tartozó valamennyi szakszervezet tagja igénybe veheti az FRSZ apartmanjait. Amit üdülőinkről és az igénybevétel rendjéről tudni kell, azt az alábbiakban foglaljuk össze:

 

Hol vannak az igénybe vehető FRSZ üdülök?

Harkányban és Hajdúszoboszlón a helyi strand- és gyógyfürdőktől néhány perces sétára 4-4 db összkomfortos apartmannal rendelkezünk.
 

Milyen szolgáltatást biztosítanak az üdülők?

Vendégeink zavartalan pihenését légkondicionáló berendezés, teljes körűen felszerelt konyha és kábeltévé szolgálja. Az apartmanokhoz természetesen tiszta ágyneműt is biztosítunk. Vendégeink gépjárműveiket az apartmanokhoz tartozó garázsban helyezhetik el.
 

Miként alakulnak a turnusok?

Apartmanjaink egész évben üzemelnek és keddtől - keddig tartó egy hetes turnusokban fogadják a vendégeket.
 

Wellness hétvége is kivehetőek az apartmanok?

Igen, a nyári főszezon kivételével, amennyiben azokat a szokásos heti turnusban előzetesen nem foglalták le. A hétvégi turnus péntektől vasárnapig, illetve a munkaszüneti napok miatti munkarendváltozás esetén a hivatali munkarendben dolgozók adott heti utolsó munkanapjától a munkavégzési kötelezettség alóli folyamatos mentesülés utolsó napjáig tart (ún.: hosszú hétvége).

 

Mennyit kell fizetni a beutalóért?

Az egyhetes turnusért nyári (iskolai szünettel egybeeső) főszezonban 40 ezer forint/apartman, az év többi részében pedig 30 ezer forint/apartman összegű üdülési díjat kell előre befizetni.

A hétvégi (wellness) turnus térítési díja 15.000,- Ft/apartman.

A beutaló díja független az apartmant igénybevevők számától, és megegyezik az FRSZ tagok által fizetendő összeggel! (Az apartmanok egy kivétellel egyidejűleg maximum 5-5 főt tudnak fogadni.)

Ezen felül helyben, a gondnoknál kell készpénzben befizetni a helyi önkormányzat által meghatározott idegenforgalmi adót.

 

Hogyan lehet jelentkezni az FRSZ üdülőkbe?

Beutalót igényelni:
  • elő- és utószezoni időpontra:
    • heti turnusra bármikor, de legkésőbb a turnus kezdetét megelőző hét utolsó munkanapjáig;
    • wellness hétvégére (csak elő- és utószezonban) a turnus kezdőnapja előtti 14. naptól, a turnus kezdőnapja előtti 3. munkanapig;
  • nyári főszezoni időpontra kizárólag heti turnusra, április 16-tól legkésőbb a turnus kezdetét megelőző hét utolsó munkanapjáig.

Érdeklődni munkanapokon, hivatali munkaidőben az FRSZ üdültetési felelősénél Erdősi Józsefné (Katalin) asszonynál lehet telefonon: 06 (1) 785 0010, 06 (1) 785 0716, 06 70 775 1773, vagy e-mailben: frsz@frsz.hu .

A beutaló igényléshez ki kell tölteni a mellékelt (és az FRSZ honlapjáról is letölthető) „Jelentkezési lapot”, azon a szakszervezeti tagságot igazoltatni kell a saját szakszervezet központi irodájának vezető tisztségviselőjével, és e-mailben vagy telefaxon (06-1-799-2713) meg kell küldeni az FRSZ üdültetési előadójának.

Az üdülés díját a jelentkezés befogadásának visszaigazolása után, legkésőbb a turnus kezdőnapját megelőző hét utolsó munkanapjáig kell befizetni az FRSZ számlájára:

OTP Bank 11705008-20409384

Az átutalás közleményében feltüntetendő információ: üdülési díj, valamint, ha az igénylő és a bankszámla tulajdonosa eltérő személyek, akkor az igénylő neve.

 

Letölthető anyagok: