logo

Hogyan lehet MOL kártyád?

2021.06.15.

Tény, hogy a nyár nem kapkodta el, de végre észbe kapott, és ha kissé megkésve is, de átvette az irányítást a hőmérséklet felett. Mindez egyet jelent: ideje kimozdulni a négy fal közül! A korlátozások feloldásával valószínűleg Te is olyan vehemenciával vágyódsz az utazásra, mint amikor egy “reggel-óta-nem-ettem-semmit” nap estéjén ráveted magad a hűtőben csücsülő maradék pizzára.

Mindazonáltal a Covid sok ember számára hozott anyagi kihívásokat, épp ezért szeretnénk felhívni a figyelmedet a MOL-MAKASZ partnerkártyára, amellyel minden MOL benzinkúton olcsóbban tankolhatsz, ráadásul a felmutatása után a gépi autómosás árából is 10 % kedvezményt jár!

Hogyan lehet MOL kártyád?

Ha van érvényes MAKASZ kártyád, tulajdonképpen MOL kártyád is van. Ám mivel Murphynek is meg kell élni valamiből, van egy aprócska “DE”. Ahhoz, hogy hozzájuss a MOL kedvezményekhez, ingyenesen igényelned kell egy úgy nevezett MAKASZ-MOL partnerkártyát. A regisztráció pofonegyszerű, a csatolt mellékletben lépésről-lépésre megmutatjuk, mit kell tenned!

Kattints ide és máris láthatod a részleteket!

Ha mégis elakadnál, a MAKASZ ügyfélszolgálata örömmel segít!

Utazásra fel, reméljük hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az idei nyár csordultig legyen izgalmas pillanatokkal!

Üdvözlettel, a MAKASZ csapata

Archívum

Share This