24 órás horgászverseny Nyírpazonyban, május 9 - 10-én, nem csak FRSZ tagoknak!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy az FRSZ Nyírbátori Határrendész Tagszervezete 24 órás horgászversenyt szervez 2018. május 09-10-énNyírpazonyban, a „Pazonyi Horgásztanyán”A versenyre csak kétfős csapatok nevezhetnek.

Nevezési díj FRSZ tagok számára: 3.500,- Ft/fő, FRSZ tagsággal nem rendelkezők számára: 5.000,- Ft/főA résztvevők számára meleg vacsorát és meleg reggelit biztosítanak a szervezők. A versenyzők étkezési költségét a nevezési díj tartalmazza. A kísérők étkezési igényét a nevezési lapon kell jelezni, annak költsége (vacsora + reggeli) 1.000 Ft/fő, melyet a nevezési díjjal egyidejűleg kell befizetni. A horgászhelyek mögött lehetőség van sátrak felállítására, pihenők kialakítására is.

Nevezési határidő: 2018. április 25. A versenyre maximum 23 csapat nevezését fogadják el a szervezők, ezért a nevezést telefonon, a megadott számon előzetesen jelezni szükséges! Bővebb információ: Molnár Zsolt tagszervezeti titkárnál a 0620/5296452 telefonszámon vagy a molnarzso@szabolcs.police.hu e-mail címen! (A helyszínen nevezést nem fogadnak el a szervezők!)

versenykiírás és a jelentkezési lap letölthető honlapunkról, vagy beszerezhető helyi tisztségviselőinktől!