Az FRSZ kedvezményrendszere

FRSZ IGAZOLVÁNY = MAKASZ KEDVEZMÉNY KÁRTYA

 

Az FRSZ a hagyományos szakszervezeti feladatok ellátásán felül hosszú idő óta arra törekszik, hogy tagjainak minél több kedvezményt biztosítson. Ebben a munkában helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így a kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül és a wellness lehetőségektől a banki és egyéb szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki.
 

Fenti cékitűzésünk már a tagsági igazolvány funkciójában is kifejezésre jut, mivel az FRSZ igazolvány egyben egy kiterjedt kedvezmény-rendszer igénybevételére is jogosít!
 

 

Bővebb információ:

Egyetlen kártya, több száz kedvezmény. Ismerd meg lehetőségeid!


Az FRSZ által szervezett kedvezmények, valamint a pénzbeli és nem pénzbeli szakszervezeti támogatások

 

A szakszervezetünk által biztosított kedvezmények nem merülnek ki a MAKASZ és a LIGA kedvezményekkel. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy - egy megyében, vagy tagszervezetnél az országos lefedettségű cégek által nyújtott szolgáltatásokon túl olyan speciális szolgáltatások iránti igények is felmerülhetnek, melyeket legjobban helyben működő vállalkozások tudnak kielégíteni. Ezen igények kiszolgálása érdekében a kedvezmények szervezésében  helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így a kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül és a wellness lehetőségektől a banki és egyéb szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki.
 
Az FRSZ részben saját apartmanjaival, részben pedig szállodákkal és más szálláshelyekkel, valamint utazásszervező cégekkel kötött együttműködési megállapodásokkal nyújt lehetőséget tagjai számára, hogy kedvezményes áron üdüljenek és pihenjék ki a szolgálattal járó fáradalmakat.
 
Végezetül, de nem utolsó sorban említést igényel a nehéz helyzetbe került kollégák megsegítésére irányuló segélyzési tevékenységünk, amit részben tagszervezeteink útján, részben a Police Caritas Alapítvány közreműködésével folytatunk.
 

Részletes információk az FRSZ saját szervezésű kedvezményeiről:


A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) által biztosított kedvezmények

 

Az FRSZ 2019. január 01-jei hatállyal csatlakozott a Munkástanácsok Országos Szövetségéhez, így tagjaink a MOSZ által biztosított kedvezmények igénybevételére is jogosultak. 

Bővebb információ a MOSZ által biztosított: