Egész napos Katamarán Kaland a Dunakanyarban – most különleges kedvezménnyel

 

A természetben időt tölteni jó hatással van testre és lélekre, de most még közelebb merészkedhetsz a nyugalom forrásához: maximálisan biztonságos, felboríthatatlan katamarán kenukon lebeghetsz a Duna vizén, nem csak azért, mert a ringatózás percek alatt kimossa belőled az összes stresszt és feszültséget, hanem mert talán ez az egyik leglátványosabb módja annak, hogy a Dunakanyart teljes pompájában megcsodáld. A programhoz nem szükséges evezős tapasztalat, még úszni tudás sem. Az útvonalat tapasztalt túravezetők választják ki, és végig kísérik is a csapatot. Attól függően, hogy sport mentes Relax, vagy Fitness programot szeretnél, a lazítás, vagy a jó levegőn végzett testmozgás kerül előtérbe. A különleges kikötési helyeken és a vízen töltött idő alatt a túravezetők izgalmas játékokkal színesítik a programot. 

A 4 és 6 fős katamaránok összeilleszthetők akár egy 20 fő feletti óriás tutaj hajóvá, így a program különleges keretet ad baráti találkozásoknak, családi kirándulásoknak is. A minimum 4 fős családi, baráti társaságoknak szervezett Magyarországon egyedülálló program részletei itt olvashatók.

Az FRSZ tagjai most ingyenes részvételt biztosító Katamarán Kapitányi Kártyát igényelhetnek 2018. március 30-ig. A kártya szabadon választott időpontban használható fel 2018. májustól szeptemberig. A Katamarán Kapitányi Kártya itt igényelhető, az aktiváláshoz szükséges kódot tisztségviselőinktől lehet megtudni. A kártya más kártyával nem vonható össze. Egy katamaránban egy kártyát lehet felhasználni.