Egyszerűsödött a Vodafone és Telenor flotta kedvezmények igénybevétele

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy egyszerűbbé vált a LIGA Vodafone és Telenor flottájának igénybevétele. Az FRSZ tagok számára biztosított LIGA-kedvezménykártya ugyanis a továbbiakban kiváltja a papír alapú igazolásokat. ​A Vodafone flottaszerződés, vagy kedvezményes készülékvásárlás közvetlenül a Vodafone szaküzletekben intézhető.

A Telenor flotta kedvezményt azonban a szaküzletekben nem lehet elérni, csak a LIGA szerződéses partnerénél, az Althon Hungária Kft-nél. Aki a LIGA Telenor flottájához kíván csatlakozni, annak a +36 20 212 3456-os telefonszámon, vagy az info@althon.hu levelezési címen kell felvennie a kapcsolatot a Althon Hungária Kft. munkatársával. A továbbiakban az ügyintézés és a szerződéskötés az interneten keresztül intézhető, személyesen nem kell, és nincs is hová bemenni!

Azok, akik még nem rendelkeznek LIGA-kedvezménykártyával természetesen a továbbiakban is kérhetik a papír alapú tagsági igazolás (Vodafone itt, Telenor itt) kiadását tagszervezetük titkárától, vagy az FRSZ Központi Koordinációs Irodájától. További információk: a LIGA honlapján a szolgáltatások menü, vagy az FRSZ honlapján a kedvezmények menü alatt olvashatóak. (Tájékoztató letöltése innen)