Első Rendőri Kiegészítő Nyugdíjpénztár

 

Az FRSZ megalakulásától kezdve kiemelt figyelmet fordít a munkavállalók szociális helyzetének javítására és ennek részeként az öngondoskodás különböző formáinak erősítésére. Ennek megfelelően a Kongresszusunk által elfogadott, tevékenységünk alapvető célkitűzéseit meghatározó Programunk rögzíti, hogy: 

 

"Fenntartva az önálló egészség-, és nyugdíjbiztosító pénztár alapításának szükségességét, az FRSZ szorgalmazza a meglévő kiegészítő nyugdíjpénztár működésének és a pénztártagoknak a munkáltatói támogatását. Szorgalmazza a kiegészítő egészségbiztosító pénztár mielőbbi létrehozását, a leendő tagok munkáltatói támogatását, továbbá a szociális-, és jóléti célú intézmények új rendszerű - a pénztárak keretében történő - működtetését."

 

Az Első Rendőri Kiegészítő Nyugdíjpénztár működését, tevékenységét és törekvéseinek magvalósítását az FRSZ a pénztár megalakítása óta kiemelten támogatja, a pénztárat stratégiai partnerének tekinti.

 

Az önkéntes nyugdíjpénztárban gyűjtött megtakarítás a Tagok számára egy kiváló hosszú távú befektetés, az öngondoskodás egyik formája, amely mentes a kamatadó fizetési kötelezettség alól, illetve a saját befizetések után adójóváírás is jár. Mindezekre figyelemmel felhívjuk tagjaink figyelmét a Első Rendőri Kiegészítő Nyugdíjpénztár szolgáltatásaira.

 

Tovább a pénztár honlapjára