Folyamatosan igényelhető a MOL kedvezménykártya!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a LIGA és a MOL közötti megállapodás alapján MOL-LIGA kedvezménykártya folyamatosan igényelhető! Az új generációs kártya nem igényel előre pénzfeltöltést, hanem azonnali 6 forintos vásárlási kedvezményt, valamint 1 plusz multipontot biztosít a mindenkori kútárból, a kártya felmutatása esetén. A kártyaaktivitás függvényében a későbbiekben további kedvezmények és akciók is elérhetőek lesznek. 

A kedvezmény igénybevételéhez az innen letölthető igénylőlapot kell kitöltve, aláírással ellátva, egy eredeti példányban megküldeni az FRSZ Központi Koordinációs Irodájának futárszolgálattal (ez esetben a címzés: FRSZ KKI Budapest), vagy postai úton a 1388 Budapest, Pf.52 levelezési címünkre. 

Kérjük tagjainkat, hogy lakcímüket pontosan és olvashatóan tüntessék fel az igénylőlapon, mert a kártyákat az ott megadott címre fogja a MOL postázni. Kérjük továbbá, hogy az igénylőlapon ne a rendőrségi belső, hanem a civil életben használt e-mail címet adják meg. Tolmácsoljuk továbbá a LIGA azon kérését, hogy csak azok igényeljenek kártyát, akik a MOL benzinkutaknál ténylegesen tankolnak, mert további kedvezményeket csak akkor tudunk majd igénybe venni, ha az igénylők a kártyákat valóban használják. Végezetül felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hibásan, hiányosan kitöltött, vagy nem eredetben beérkező igénylőlapok esetében nem tudjuk garantálni a MOL kedvezménykártya biztosítását. 

Fontos tudnivaló, hogy az igénylőlapokat a LIGA havonta egy alkalommal, rendszerint a hónap első hetében küldi meg a MOL-nak, mivel a kártyát a MOL készítetti el és postázza az igénylő lakcímére. Mindezek okán az igénylés leadása, és a kártya kézhezvétele között hosszabb idő is eltelhet. Ezen a folyamaton az FRSZ nem tud gyorsítani, ezért tagjaink szíves megértését és türelmét kérjük.

 Letöthető anyagok: tájékoztató és igénylőlap