FRSZ Nap a Sobri Jóska Kalandparkban, 2018. május 27-én!

Az FRSZ Veszprém megyei Tagszervezete sok szeretettel meghívja az FRSZ tagokat és családtagjaikat a Sobri Jóska Kalandparkba, a 2018. május 27-én 10.00 órakor kezdődő FRSZ Napra! Érkezés és a belépők átvétele: 10.00 és 11.00 óra között.

A kalandparkba kétféle belépő kérhető: I. Karszalag, mely tartalmazza a játszótér, a tutajok, a sportpályák (foci- és röplabda pálya), a vízi akadálypályák, az új vízi élménypark, a Hámori- strand, az erdei pihenőhelyek, az állatsimogató és a tűzrakó helyek használatát. II Karszalag, mellyel igénybe vehető: a drótkötélpálya (max. 3 óra), ejtőgép, hófánkpálya, elektromos gyermekautók, gokart pálya, lézerharc, vízi dodzsem, vízi gömb, 3 D karika, ugráló asztalok, bungy trambulin, mászófal, az erdő legmagasabb fájának megmászása, kisvasút, FBI akadémia, Nauticjet (hajó csúszda), Rotundo (körhinta, 4 éves korig), légvár, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci- és röplabda pálya), erdei pihenőhelyek, állatsimogató, tűzrakó helyek, Hámori strand, Hámori vár- tízpróba, vízi rájder, vízi bicikli és az új vízi élménypark, 1 csúszás a bobpályán.

A helyszínen fizetendő belépő ára csak FRSZ tagoknak és közvetlen családtagjaiknak: az I. Karszalag esetén 800 Ft (1.000 Ft helyett), a II. Karszalag esetén 2.500 Ft (5.000 Ft helyett). A létszám előzetes felmérése miatt a jelentkezési határidő: 2018. május 24. A jelentkezéseteket a koharf@nszkk.gov.hu cím-re küldjétek a résztvevők nevével és családi kapcsolat megjelölésével. A parkról bővebb információ a http://bakonyikalandpark.hu/ oldalon olvasható. Helyszíni jelentkezést a szervezők nem tudnak elfogadni!