Kedvezmények

Az FRSZ a hagyományos szakszervezeti feladatok ellátásán felül hosszú idő óta arra törekszik, hogy tagjainak minél több kedvezményt biztosítson. Ebben a munkában helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így a kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül és a wellness lehetőségektől a banki és egyéb szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki.
 
Fenti cékitűzésünk már a tagsági igazolvány funkciójában is kifejezésre jut, mivel az FRSZ igazolvány egyben egy kiterjedt kedvezmény-rendszer igénybevételére is jogosít!

 

 

FRSZ IGAZOLVÁNY = MAKASZ KEDVEZMÉNY KÁRTYA

 

 

A szakszervezetünk által biztosított kedvezmények azonban nem merülnek ki a MAKASZ kedvezményekkel. A tagság igényeihez igazodva az FRSZ - a LIGA Szakszervezetek útján - megállapodást kötött a VODAFONE céggel annak érdekében, hogy tagjaink a családtagjaikkal és kollégáikkal kedvezményes, flottás díjszabással tarthassák a kapcsolatot.
 
Tisztában vagyunk azzal, hogy egy - egy megyében, vagy tagszervezetnél az országos lefedettségű cégek által nyújtott szolgáltatásokon túl olyan speciális szolgáltatások iránti igények is felmerülhetnek, melyeket legjobban helyben működő vállalkozások tudnak kielégíteni. Ezen igények kiszolgálása érdekében a kedvezmények szervezésében  helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így a kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül és a wellness lehetőségektől a banki és egyéb szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki.
 
Az FRSZ részben saját apartmanjaival, részben pedig szállodákkal és más szálláshelyekkel, valamint utazásszervező cégekkel kötött együttműködési megállapodásokkal nyújt lehetőséget tagjai számára, hogy kedvezményes áron üdüljenek és pihenjék ki a szolgálattal járó fáradalmakat.
 
Végezetül, de nem utolsó sorban említést igényel a nehéz helyzetbe került kollégák megsegítésére irányuló segélyzési tevékenységünk, amit részben tagszervezeteink útján, részben a Police Caritas Alapítvány közreműködésével folytatunk.
 

Részletes információ a kedvezményekről: