Kedvezményes belföldi üdülési lehetőségek

 

BELFÖLDI SZÁLLÁSHELYEK KEDVEZMÉNNYEL

 
Szakszervezetünk több mint 40 magyarországi szálláshellyel kötött együttműködési megállapodást, melyek alapján tagjaink különböző kedvezményeket élvezhetnek a szállásfoglalás során. Az eligazodás előmozdítása érdekében a szálláshelyeket Magyarország tájegységei, régiói szerint csoportosítottuk:
 

 

10 % LIGA kedvezmény az Accent Hotels szállodáiban

 
​Az Accent Hotels és a LIGA SZAKSZERVEZETEK között létrejött határozatlan idjű szerződés keretein belül az Accent Hotelshez tartozó szállodák 10 % kedvezményt ajánlanak fel a LIGA SZAKSZEVEZET tagjainak a weboldalon aktuálisan elérhető csomagajánlatokból. A kedvezményes szállás lehetőségeket a szakszervezeti tagok és házastársaik, szüleik és gyermekeik vehetik igénybe, akik velük együtt a szállodában megjelennek. A szállás csak akkor vehető igénybe, ha a foglalás közvetlenül az Accent weboldalán keresztül történik,  tehát nem szállás.hu-n vagy egyéb közvetítőn keresztül. A kedvezmény minden, a szerződésben szereplő szállodára vonatkozik. A foglalás az Accent központi weboldalán, az accenthotels.hu oldalon keresztül történik egy ún. Promo kód segítségével, mely (a további részletekkel együtt a mellékelt anyagban olvasható.  Bővebb információ a szállodákról a www.accenthotels.hu oldalon.

Üdülési lehetőségek Gárdonyban, Sástón és Berekfürdőn a FŐTÁV Dolgozók Szakszervezetének üdülőiben

 

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy - a LIGA Szakszervezetek tagjaiként - az FRSZ tagok is igénybe vehetik a FŐTÁV Dolgozók Szakszervezetének 3 saját tulajdonú családi ház jellegű apartmanját, melyek Gárdonyban, Sástón, Berekfürdőn találhatók. A nyári időszakra (június 16. és augusztus 31. között) március 31. után lehet jelentkezni. Az elő- és utószezonban mindenki szabadon foglalhat időpontot.

Az üdülőket foglalás esetén minimum két éjszakára lehet igénybe venni, valamint vannak kiemelt időszakok is, ahol meg lettek határozva, hogy minimum mennyi éjszakára adják ki az apartmanokat. Ilyen pl. március 15-i időszak (min.3 éjszaka). Az üdülők megtalálhatóak a szállás.hu oldalán Hóvirág apartman, Erdei apartman, és Fürj apartman néven. Az oldalon naprakész információt kaphattok a foglaltságról is. Előnyös, hogy OTP Szépkártyát is elfogadnak.

További információk a FŐTÁV Dolgozók Szakszervezetének honlapján, valamint az innen letölthető tájékoztatóban.