Kiemelt kedvezmények

 

K&H SZÁMLACSOMAGOK, MAKASZ KEDVEZMÉNNYEL

2015. október 19-től igényelhetőek a Megújult MAKASZ - K&H Bank által nyújtott kedvezményes lakossági folyószámlacsomag!
 
 Új folyószámlát nyitó MAKASZ tagok 1 éven keresztül díjmentesen tudják igénybe venni a MAKASZ - K&H Minimum plusz és Bővített plusz számlacsomagokat. Két csomag közül lehet választani: Minimum plusz vagy Bővített pluszcsomagok (a letölthető tájékoztató tartalmazza a részleteket). Mindkét csomag új bankszámlát nyitó MAKASZ tagok számára 1 éven keresztül havidíjmentes. Aki a meglévő számlacsomagját szeretné módosítani, az is két csomag közül választhat: Minimum plusz vagy Bővített plusz csomagok közül. 
 
 
A számlanyitással kapcsolatos kérdésekre bővebb információ kérhető:
  • a MAKASZ Ügyfélszolgálaton: +36 1 281 1190 -es telefonszámon vagy

Tudnivalók a MAKASZ - MOL Partner kártyára való átállásról,és a MOL Green kártya kivezetéséről (2018-11-13)

 

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a MAKASZ  Kft. és MOL Nyrt. között létrejött megállapodás szerint a forgalomban lévő MOL-Green üzemanyagkártyák 2019. január 31. nappal kivonásra kerülnek. Kérjük, hogy a kártya letiltását megelőzően mindenki gondoskodjon elérhető kártyaegyenlegének felhasználásáról. Amennyiben  kártyaegyenlegét  2019.  január  31-ig  mégsem  használná  fel  és  a  rendelkezésre  álló kártyaegyenleg  a  kivonás  napján  meghaladja  az  1.000  Ft-ot,  lehetősége  van  a  kártyán  fennmaradt egyenleg visszautalását kérni az e célra rendszeresített, és a MOL honlapjáról letölthető nyomtatványon.  (A pénz visszaigényléséhez szükséges nyomtatvány innen is letölthető.

A   kivezetéssel   egy   időben   szeretnénk   felajánlani   Önnek   a   MOL   új,   felhasználóbarát kedvezmény kártyáját, a MAKASZ- MOL Partner kártyát. Előnye, hogy a kártya  azonnali  kedvezményes  üzemanyag  vásárlást  tesz  lehetővé, valamint multipontok gyűjtését és beváltását is biztosítja. Kettős funkcionalitásának köszönhetően egyedi szolgáltatást nyújt birtokosai számára, amivel egyedülálló a magyarországi üzemanyagkártya piacon. Tájékoztatjuk, hogy a korábbi kártyák lecserélése nem automatikusan történik. A MAKASZ - MOL  Partner  Kártyát a  www.makasz.hu  weboldalon  lehet igényelni a  Csatlakozási  nyilatkozat  online  kitöltésével és elfogadásával.  A rendelési felület ide kattintva közvetlenül elérhető, ahol  bejelentkezést  követően  már  meg  is  tudja  rendelni  a kártyáját.

 

A  MAKASZ  Kft-n  keresztül  igényelhető  MOL  Partner  kártya  bruttó  6  Ft/  liter  azonnali  forint kedvezményt  biztosít  tankolásaikor  a  hagyományos  EVO  95  benzin  és  EVO  Diesel  üzemanyag árából, valamint 12 Ft/liter kedvezményt az EVO 100 Benzin Plus és EVO Diesel Plus árából. Ezen túl 10 % további engedményt nyújt kenőanyag és autókemikália vásárlása, valamint autómosó szolgáltatás igénybevétele esetén. További részletek a MAKASZ innen letölthető tájékoztatójában, és az alábbi videóban.

A megrendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a MAKASZ ügyfélszolgálatát kell keresni. 

A MAKASZ-MOL kedvezménnyel kapcsolatos további információk itt olvashatók.

ÚJDONSÁG: MOL-MAKASZ Partnerkártya rendelés! (2018-11-08)

Amint azt tagjaink tudják, az FRSZ tagsági igazolvány egyben MAKASZ kedvezménykártyaként is használható. Ehhez a kártyához most ingyenesen megrendelhető a MAKASZ- MOL üzemanyagkártya, amely jelentős kedvezményre jogosít minden tankolás alkalmával! A MAKASZ-MOL kártya megrendelése ezen az oldalon indítható el.

Személyenként csak 1 db MOL kártya rendelésére van lehetőség és csak érvényes MAKASZ kártyával rendelkező tagok rendelhetnek kártyát. A megrendelést követően a MOL fogja a megadott címre postázni a kedvezményre jogosító kártyát. A megrendeléssel kapcsolatos további kérdésekkel a MAKASZ ügyfélszolgálatát kell keresni.  

A MAKASZ-MOL kedvezménnyel kapcsolatos további információk itt olvashatók.


PRAKTIKER 10 % ÁRENGEDMÉNY HAVONTA MÁR KÉT HÉTVÉGÉN

 
 
Minden termékre, 10 % kedvezményt kapnak a MAKASZ kártyával rendelkezők, havonta két hétvégén, az ország 21 PRAKTIKER áruházában!
 
Kérjük tagjainkat, hogy, figyeljenek az alábbiakra:
 
  • kedvezmény alól kivétel: akciós, élelmiszer, dohány, tégla, cserép;
  • a kedvezményt névre szólóan, csak a kártya tulajdonos kaphatja meg. (A pénztárosnak joga van elkérni a személyi igazolványt.);
  • havonta két hétvégén, a megadott időpontokban érvényes a kedvezmény.
 
Bővebb információ: a www.makasz.hu oldalon (névvel, MAKASZ kártyaszámmal történő belépést követően) vagy érdeklődhet a MAKASZ irodában a (1) 281-1190-es telefonszámon.
 

Regio Játékáruházak - 10 % kedvezmény

 
 
MAKASZ tagok immár játékvásárláskor is kapnak kedvezményt az ország 28 pontján!  A Regio Játékkereskedelmi Kft. Magyarország legnagyobb kiskereskedelmi és nagykereskedelmi hálózattal rendelkező játékforgalmazó vállalata.Közel 40.000 féle árucikk várja kedves vevőit, amelyek között téli- és nyári sporteszközök, valamint kerti játékok is megtalálhatók
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a vásárláshoz - az érvényes MAKASZ kártya mellett - szükséges a boltonként változó MAKASZ Vevőkód, amelynek listája a MAKASZ honlapján tekinthető meg (a Regio Játék logó > Termékek link > Bővebben címszó alatt), az FRSZ tagsági igazolványon szereplő név és kártyaszám megadásával történő belépés után.
 
A kedvezmény LEGO-ra és Playmobil termékekre nem vonatkozik!
 
Kapcsolódó linkek, letöltések:

ALEXANDRA: 10 % kedvezmény könyvásárlásnál, 5 % kedvemény egyéb termékek (Cd, DvD, stb.) vásárlása esetén

 
 
Az Alexandra (Pécsi Direkt Kft.) valamennyi boltjában és könyváruházában a saját törzsvásárlói számára fenntartott maximális kedvezményeket biztosítja a MAKASZ-kártya tulajdonosok számára anélkül, hogy előzetesen bármilyen fajta feltételt teljesíteniük kellene (az úgynevezett törzsvásárlói kedvezmények megadását általában egy-egy meghatározott, nagyobb összeg levásárlásához kötik a cégek).
A kedvezmény mértéke:
  • Könyvvásárlásnál: 10%;
  • Egyéb termék (pl. CD, DVD stb.) vásárlásánál: 5%;
 
A kedvezmény igénybe vétele: Jelen esetben a MAKASZ-kártya pontosan úgy működik, mint egy Alexandra törzsvásárlói kártya, tehát a pénztárnál történő fizetéskor a MAKASZ-kártyát át kell adni. A MAKASZ kártya képe az Alexandra összesített kedvezménytábláján látható majd, amelyet az adott üzlet bejáratánál és pénztárainál is kifüggesztenek.
 
Részletek a www.makasz.hu weboldalon találhatók.
 
KAPCSOLÓDÓ LINKEK, LETÖLTÉSEK:
 

Feldobox: élmény ajándékba

A MAKASZ új partnere, a Feldobox - élmény ajándékba - 16 különböző csomagajánlata nagyszerű ajándék lehet a család minden tagja számára. A MAKASZ tagok 10% kedvezményt kapnak a Feldobox csomagok árából. A kedvezmény a MAKASZ weboldalán történő rendelés, illetve a Feldobox irodájában történő vásárlás esetén érvényes. A Feldobox csomagok olyan eredeti ajándékutalványok, melyekkel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül. 16 féle élményajándékuk össszesen, több mint 1000 különböző programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területén. 

2017. októberétől a MAKASZ tagoknak a weboldalukon keresztül lehetőségük van a Feldobox - élmény ajándékba - csomagok megvásárlására 10% kedvezménnyel. Személyes vásárlás esetén keressék fel a Feldobox irodáját: 1027 Budapest, Bem rakpart 56. Használják ki a kedvezményes lehetőséget és vásároljanak Feldobox élménycsomagot ajándékba karácsonyra.

MAKASZ Feldobox hírlevél letöltése