Külföldi üdülési lehetőségek

 

EURO TRAVEL Kft, a hazai utazásközvetítői piac egyik piacvezető résztvevője  8 % kedvezményt biztosít tagjaink számára 

 
Tovább bővült az FRSZ tagok számára egyedi kedvezményt biztosító partnereink száma, mivel sikerült együttműködési megállapodást kötnünk a hazai utazásközvetítői piac egyik piacvezető résztvevőjével, az Euro Travel Utazásszervező és Közvetítő Irodával.
 
A jó minőségű szolgáltatásokat és színvonalas programokat kínáló iroda a szakszervezetünkkel kötött megállapodás alapján aktuális áraiból 8 % kedvezményt biztosít az FRSZ tagok számára.
 

Weblap

Bemutatkozó anyag

 


 

GRAND TOURS UTAZÁSI IRODA - 8 % KEDVEZMÉNY FRSZ TAGOKNAK

 

Az FRSZ 2009. április 20-án együttműködési megállapodást kötött a Grand Tours 2000 Kft.-vel. A szerződés alapján a Grand Tours az általa szervezett belföldi és külföldi utakra a nyilvánosan meghirdetett aktuális árából az FRSZ tagjai és családtagjaik részére elő- utó- és főszezonban 2017. január 01-től egyaránt 8 % kedvezményt biztosít. Fontos tudnivaló, hogy a kedvezmények igénybevételére tagjaink a tagsági igazolványuk felmutatásával szereznek jogosultságot, valamint a Grand Tours 2000 Kft. egyes esetekben a tagszervezet titkárától tagsági viszony igazolást kérhet. A kedvezmény igénybevételére jogosult még a tag házastársa vagy élettársa, valamint a velük egy háztartásban élő kiskorú gyermekek. A Grand Tours útjai Görögország, Spanyolország, Olaszország és Horvátország üdülőhelyeire irányulnak, de az iroda görög körutat is szervez. A Kft. belföldi kínálatában a Bükk hegység és Bánkút szerepel.

 
Tekintse meg ajánlatainkat és tájékozódjon a www.grandtours.hu oldalunkon, de kérésére
katalógusunkat is postázzuk Önnek!
 
Grand Tours Utazási Iroda, Debrecen,Vár u.10. Tel:52/448-348, 30/4448-348
 
 

 

Analit Utazási Iroda - 10 % kedvezmény FRSZ tagoknak

 

A Szekszárdon működő ANALIT utazási iroda a honlapján (http://analit.hu/ ) meghirdetett saját szervezésű útjainak szállás áraiból 10 % kedvezményt biztosít tagjainknak. Nézze meg az oldalunkon ajánlatainkat, melyekből az Önök kedvezménye levonásra kerül!

Mivel nyújtunk mi többet? Szermélyes tapasztalatok alapján, ár-érték arányú ajánlatokat állítunk össze, figyelembe véve a piaci igényeket. Kérdezzen bátran, segítünk mindenben!

Minden saját szervezésű út részvételi díjából kedvezmény! Bali, Hawaii, USA fly and drive progamok - repülj és vezess!

 

 

 
 
Elérhetőségek:
7100 Szekszárd, Széchenyi u.18-21.
Tel: 36-74-510-633, 36-30-603-4272
Fax: 36-74-510-632
A http://www.akciosutakanalit.hu/ oldal az Analit Utazási Iroda akciós portálja.
Kedvezményt az oldalon található utazásokból nem tudunk adni, de a hírlevélre feliratkozott és velünk utazott kedves utasok között évente több alkalommal belföldi utazást sorsolunk ki!
Várjuk szíves jelentkezésüket!
 

 


 

Kedvezményes üdülési lehetőség Erdélyben, a Maros Panzióban

 

Az FRSZ és a Maros Panzió közötti együttműködési megállapodás alapján tagjaink és családtagjaik elő- és utó szezonban 20%, főszezonban 10 % kedvezménnyel üdülhetnek Erdélyben, a Hargita megyei Marosfőn található Maros Panzióban.

Erdély egyik kedvelt klimatikus üdülőhelyén fekvő Marosfő igen népszerű a turisták körében, mivel olyan turisztikai látványosságok, mint a Gyilkos-tó, Békás-szoros, Parajd, Szováta, Korond, Szt. Anna-tó csupán karnyújtásnyira találhatók.

A sportok kedvelői is szívesen látogatnak Marosfőre, ahol jól kiépített infrastruktúra (sípálya, felvonó, különböző sportpályák) fogadja az aktív pihenésre vágyókat. Vendégeket a panzióban nyugati színvonalú szállás- és tisztálkodási körülmények, csend, vendégszeretet és hagyományos erdélyi konyha ízei várják. Kényelmükről nyolc saját fürdővel rendelkező szoba, internet hozzáférhetőség, felszerelt konyha, parkoló, kemence, gyerekek számára játszótér gondoskodik.

Bővebb információ:
Kovácsné Koós Judittól ( BRFK X. ker. Rk. / 50 172; 06 20 236 27 11)