LIGAMOBIL, a legújabb telefonflotta, a legjobb mobil percdíjakkal

A LIGA szakszervezeti szövetség létrehozott egy olyan flottát, amely az eddigi legjobb díjszabással rendelkezik! A Ligamobil flotta hálózatát a Magyar Telekom biztosítja.

Az elérhető flottaajánlatok között ez adja a legalacsonyabb percdíjat. A percdíjas csomag havi bruttó 3.400 Ft, amelyből 200 perc lebeszélhető, és tartalmaz 500 MB adatforgalmat, a percdíj pedig bruttó 6,35 Ft. A korlátlan tarifa 7 GB adatmennyiséggel, bruttó 8.100Ft/hó áron érhető el, de ez a csomag minden irányban korlátlan hívás és SMS szolgáltatást tartalmaz!

További előnyök, hogy a számlázás másodperc alapú; ingyenesen lehetséges a számhordozás; havonta egyszer ingyenesen lehet tarifacsomagot váltani; Telekom-os ügyfél LIGAMOBIL-hoz történő csatlakozása esetén nem kell SIM kártyát cserélni; ún. Tandemkártyával megosztható a mobiladatforgalom más eszközökkel is, mint pl. tablet. EU-n belüli roaming tekintetében előny, hogy a teljes adatkeret EU adatroaming helyzetben is felhasználható. A LIGAMOBIL-ban nincs adat túlforgalmazás. Univerzális egyenleg feltöltéssel lehetséges a parkolás, autópályadíj fizetés.

 

Sorban állás nélkül, online, pár perc alatt elintézhető a regisztráció, a www.ligamobil.hu weboldalon.

A regisztrációhoz LIGA kártya szükséges, annak birtokában az ügyintézés egy egyszerű 5 perces adatkitöltési folyamat, mely a személyes adatok megadását, a kártyaigénylést és díjcsomag választást foglalja magában. Ezt követően e-mail-en kapunk visszaigazolást mindenről, a számlák is e-mail-en érkeznek majd. A regisztráció során létrehozott saját fiókban lehet igényelni tetszőleges számú kártyát a családtagoknak is.

A bevezetési akció keretében az egyszeri 5.000 Ft adminisztrációs díj 2018.május.31-ig elengedésre kerül! Az FRSZ tagok, és családtagjaik is díjmentesen csatlakozhatnak.

A LIGAMOBIL üzemeltetőjének Budapesten a Bartók Béla út. 13. szám alatt van ügyfélszolgálati irodája. Az ügyintézők elérhetőek a +36 1 445 4100 telefonszámon hétfőtől péntekig 10-18 óra között. E-mail-t az info@ligamobil.hu e-mail címre tudnak küldeni az érdeklődők. Minden kommunikációs csatorna dedikáltan működik, kizárólag a Ligatagokat szolgálja ki.

 

                                 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A LIGA MOBILRÓL