MAKASZ kedvezménykártya

 
A Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség (MAKASZ) és az FRSZ 2006. óta működik együtt a tagság igényeinek kiszolgálása érdekében. Az együttműködés mélységét leginkább az juttatja kifejezésre, hogy az FRSZ igazolvány egyben a nagy kiterjedésű MAKASZ kedvezmény-rendszer igénybevételére is feljogosítja birtokosát!
 

FRSZ IGAZOLVÁNY = MAKASZ KEDVEZMÉNY KÁRTYA

 
Az FRSZ - MAKASZ kártya kettős funkcióval bír:
  • egyrészt igazolja birtokosának szakszervezeti tagságát, valamint az FRSZ által nyújtott szolgáltatások és kedvezmények igénybevételére való jogosultságot,
  • másrészt feljogosít a MAKASZ által szervezett országos kedvezményrendszer igénybevételére is!
 
Az FRSZ tagsági igazolvány tehát a MAKASZ kedvezménykártyájának segítségével egy komplex engedményrendszert tesz elérhetővé tagjaink számára. A célirányosan, csak a szakszervezeti tagság részére kialakított és 10 éve folyamatosan fejlesztett kedvezményrendszer az élet majd minden területén biztosít különböző mértékű, de minden esetben számottevő árengedményeket. A rendszer sarokkövei az országos lefedettség, a legnagyobb kedvezmény elve és a mindennapi használhatóság.
 

A MAKASZ-kártya érvényességi ideje

A MAKASZ-kártya érvényessége 1 évig tart, minden év augusztus 31. napjáig. Az érvényességi idő meghosszabbításához szükséges címkét - a tagoknak történő kiosztás céljából - Központi Koordinációs Irodánk minden év augusztus hónapjának első napjaiban küldi meg a tagszervezeti titkároknak. Az érvényesítő címkét az FRSZ tagsági igazolvány hátoldalára kell felragasztani, az alábbi videóban látható módon.
 
 
A címkén feltűntett érvényességi idő lejárta természetesen nem jelenti az FRSZ tagsági jogviszony megszűnését, csak azt jelzi, hogy mely időpontig jogosult a tag a MAKASZ által biztosított kedvezmények igénybevételére!
 

Egyetlen kártya, több száz kedvezmény. Ismerd meg lehetőségeid!

 

 
A MAKASZ célja felkutatni azokat a lehetőségeket és kedvezményeket, melyek előnyt biztosítanak az FRSZ tagságnak a tagsági jogviszonnyal nem rendelkezőkkel szemben.
 
Az azonnali készpénz-megtakarítást eredményező árengedmények rendszere földrajzilag kiterjed Magyarország egész területére. 
 
A felhasználási lehetőségek az autóvásárlástól az újság-előfizetésen, könyvvásárláson, banki és biztosítási szolgáltatásokon át, a mobiltelefon használatig és több ezer egyedi engedményadó hely (üzletek, szolgáltatók, vendéglátó-ipari, idegenforgalmi, turisztikai vállalkozások) saját kínálatának árengedményes igénybevételéig terjednek.
 
Mindezekről részletes és naprakész információt a MAKASZ honlapja szolgáltat tagjaink számára. Az információk teljes köréhez azonban csak a MAKASZ tagok férnek hozzá, ezért a belépéshez szükséges az FRSZ tagsági igazolvány számának megadása is.
 
 

Kérjük, készítse elő MAKASZ kártyáját és névvel, kártyaszámmal lépjen be itt a MAKASZ oldalára.

 
Figyelem! A név beírásakor figyeljen a kisbetű, nagybetű és ékezetek, valamint szóközök használatára. A kártyaszám beírásakor pedig a számokat ne tagoltan - ahogy a kártyán szerepelnek -, hanem egymás után, folyamatosan írja be.
 
Bízunk abban, hogy tagjaink elégedettséggel használják a MAKASZ nyújtotta kedvezmények rendszerét.
 
Bővebb információ: www.makasz.hu oldalon (névvel és MAKASZ kártyaszámmal történő belépést követően), vagy telefonon: az (1) 281-1190-es számon.
 

MAKASZ elérhetőségek:

 

EGYÉB HASZNOS INFORMÁCIÓK A MAKASZ KEDVEZMÉNYEKRŐL:

 

Önnek is gondot jelent, hogy hol tudja igénybe venni a MAKASZ kártya biztosította kedvezményeket? Ön is sokszor gondolt arra, hogy az Önnél lévő kártyát épp mire tudná használni? Elfelejtette otthon megnézni a gépén, hogy mit és hol tud vásárolni kedvezményesen? 

 

Itt a megoldás! Most már mobil applikáción is láthatja, milyen kedvezmények vannak az Ön közelébe.

 

Töltse le Androidos készülékre a Google Play áruházból>>> itt, IOS készülékre az Apple Store-ból>>> pedig itt.  (Az applikáció jelenleg fejlesztés alatt áll.)