Műszaki cikkek, gépjármű alkatrészek

 
 

10% kedvezmény a Szegedi Konzolszigetnél FRSZ tagok számára

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Szegedi Konzolsziget használt termékeinek árából 10 %-os kedvezményt biztosít tagjaink számára, amit FRSZ tagsági igazolványuk bemutatásával tudnak érvényesíteni.


 

15 % kedvezmény FRSZ tagoknak a Dél-budai Gumicentrumban

 

Az FRSZ együttműködési megállapodást kötött a Kratec Kft-vel, melynek alapján tagjaink 15 %-os kedvezményben részesülhetnek a Dél-budai Gumicentrumnál. Partnerünk az FRSZ összes tagjának kedvezményes lehetőséget biztosít annak érdekében, hogy a személy gépjármű, motorkerékpár illetve kisteherautó mindennapi használatát megkönnyítse. A kedvezmény kiterjed a gumiabroncs szerelésére, tárolására, javítására és nem utolsó sorban új abroncs vásárlására, amit partnerük összes telepén érvényesíthetnek tagjaink.

Műhelyeik megtalálhatók a 1112 Budapest Budaörsi út 163/a, a 113 Budapest Bartok Béla út 124-126. és a 1039 Budapest Szabadság út 2. szám alatt.

A kedvezményt tagjaink tagsági igazolványuk felmutatásával vehetik igénybe. A kedvezmény állandó és bármikor felhasználható, szezonon kívül is igénybe vehető. A Kratec Kft. a Magyarországon megtalálható összes viszonteladóval, szállítóival kapcsolatban áll, az esetleges gumiabroncs készlet hiányosság kizárása érdekében. Szervizeikben kisebb autó szerelési, javítási munkálatokat is vállalnak.

Partnerünk a Budapesten kívül lakókat sem hagyja ki a kedvezményből, mivel az nekik is jár, amennyiben telefonon vagy interneten rendelnek. Ilyen esetben a gumiabroncsokat utánvétellel, a rendeléstől számított három-négy napon belül Magyarország egész területére bárhova eltudják juttatni.

Partnerünk honlapja itt érhető elszórólapjuk pedig innen tölthető le.


 

BÁN MANUFACTURING - 20 % kedvezmény mobiltelefonok és laptopok javítására

 
Az FRSZ és a BÁN MANUFACTURING Support Kft. közötti együttműködési megállapodás alapján partnerünk 20 % kedvezményt biztosít tagjaink számára a mobiltelefonok és laptopok javítása során a nyilvánosan meghírdetett munkadíjból.
 
 
 
 
 

 

FRSZ tagoknak minden temékre 40% kedvezmény az Amero-r autóalkatrész Kft-től!

 
Amero logo Kiváló minőségű utángyártott és gyári alkatrészek minden autó típushoz kedvező áron! Alacsony áron kínált, jó minőségű autóalkatrészeink mellett ügyfélközpontúságunk tette lehetővé azt, hogy a 100%-ig magyar tulajdonban lévő cégünk 1992-ben, szerény körülmények között alapított néhány fős cégünk mára már több mint 20 embert foglalkoztat. Magyarországon elsőként mi kezdtünk el forgalmazni amerikai autókhoz alkatrészeket.
 
Alkatrész saját importból, amerikai, európai és távol-keleti autókhoz
 
 
 
 

 

FRSZ tagok részére a Szakál Metal autóalkatrész Kft. a teljes árukészlet aktuális árából 20% - 40% árkedvezményt biztosít!

 
A Szakál Metal autóalkatrész Kft. a teljes árukészlet aktuális árából  20% - 40% árkedvezményt, illetve a gyári alkatrészek áraiból külön eseti kedvezményt biztosít FRSZ tagok részére! Alkatrészek több tucatnyi autómárkára!
 
 
 
 

 

30 % kedvezmény FRSZ tagok részére a Láng-Debrecen Kft. autoalkatrész kereskedelemtől!

 
Gépjárműalkatrészek széles választékát kínálják, ingyenes árajánlat készítés, teljeskörű alkatrészellátás raktárról azonnal, de legfeljebb 24 órán belül.
 
Kedvező árak, szakértő kiszolgálás. 
 
 
 
 
 

 

VIP-Phone: 2.000 Ft kedvezmény mobiltelefonokra és tabletekre, 10 % kedvezmény a tartozékokra

 
A VIP-Phonnal létrejött együttműködésünk hatására az FRSZ tagok 2.000 Ft,- kedvezménnyel vásárolhatnak kártyafüggetlen mobiltelefonokat, tableteket, és a tartozékokhoz is 10 % kedvezménnyel jutnak hozzzá. 
 
A kedvezményt az FRSZ tagok tagságuk igazolásával vehetik igénybe az alábbi címen található üzletben: 1138 Budapest Váci út 136/c 
 
 
 
 
 
 

 

10 % - 20 % Kedvezmény FRSZ tagok részére a a Truck Duo Kft.-től!

 
Autóalkatrész Centrum, Járművekhez, munkagépekhez mindent megtalál egy helyen! Cégünk közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik az autóalkatrész piacon.Állandó célunk, ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálása az ár és érték arányos figyelembevételével.Üzletünkben több ezer tételes kínálatból válogathat az alkatrészek és kiegészítő felszerelések között.
Elérhetőség: 5600 Békéscsaba Szarvasi út 47.,
telefon: (66) 448 228
 
 

 

Az Alföld Csapágy Kft, többféle árkedvezményt biztosít FRSZ tagok részére!

 
A csapágy termékekből 45 % kedvezményt, az akkumulátorok árából 10 % kedvezményt, illetve az olajok és egyéb termékek aktuális árából egyedi kedvezményt nyújtanak Békéscsabai üzletükben!
 
 
 
 
 
 
 

 

MAGELLÁN KERÉKPÁRSZAKÜZLET 10 % KEDVEZMÉNY FRSZ TAGOKNAK

 
Partnerünk, a Dunaújvárosi MAGELLÁN Kerékpárszaküzlet Bt. 10 % kedvezményt biztosít tagjaink számára (az egyébként is akciós, valamit a zöldvázas termékek kivételével).
 
A kedvezmények más kedvezménnyekkel nem vonahatóak össze.
 
 
 

 

20 % kedvezmény FRSZ tagoknak az Autó-Atád Kft-nél

 
Partnerünk az Autó-Atád Kft. 20 % kedvezményt biztosít tagjaink számára az általa forgalmazott egyes autóalkatrészek árából.
 
A kedvezmények az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával vehetőek igénybe.
 
Cím: 7500 Nagyatád Árpád út 9/3.
 
 
 
 
 

 

Az Outlet World Kft. 5 % kedvezményt biztosít FRSZ tagok részére!

 
Outlet World logóNagyháztartási gépek, kisháztartási gépek, és szórakoztató elektronikai cikkekkel várjuk kedves vásárlóinkat! Itt mindent műszaki cikket megtalál, amire csak szüksége lehet! 
 
 

 

Suzuki Treff - Szolnok: 10 % kedvezmény a munkadíjból, alaktrészekből, gépjármű bérlésből

 
A Suzuki Treff Szolnok vállalja: FRSZ tagoknak 10% kedvezmény nyújtását az alábbi termékek és szolgáltatások árából:
- minden munkadíjból
- a náluk vásárolt alkatrészekből
- autóbérlés díjából
Továbbá: a náluk vásárolt új Suzuki gépkocsihoz az első garanciális szerviz ajándék (díjmentes), valamint lehetőségeinkhez képest (súly, méret) bármely saját tulajdonú személygépkocsiját műszaki vizsgára ingyen átvizsgálják.
 
 
TOVÁBBI EGYEDI AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEKKEL KAPCSOLATOSAN (ÚJ, VAGY HASZNÁLT AUTÓ VÁSÁRLÁS) AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN ÉRDEKLŐDHETNEK NYITVATARTÁSI IDŐBEN: KOLLÁR CSABA 06-70-7088676
 
(Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8-17 h-ig Szombat: 9-13 h-ig )
 
A FENTI KEDVEZMÉNYEK CSAK A SZOLNOK PIPACS ÚT 10-12 SZÁM ALATTI TELEPHELYRE ÉRVÉNYESEK!