Rendőrségi dolgozóknak

FRSZ BEUTALÓK BÁRMELY RENDŐRSÉGI MUNKAVÁLLALÓNAK!

 
Az FRSZ Megyei Elnöki Értekezletének döntése szerint FRSZ tagsággal nem rendelkező rendőrségi dolgozók is igényelhetnek beutalót az FRSZ apartmanokba, amennyiben vállalják, hogy pártolói tagdíj címén támogatják a üdülőink fenntartását. A beutalók igénylésével kapcsolatos fontosabb tudnivalók az alábbiak:
 

Hol vannak az igénybe vehető FRSZ üdülök?

Harkányban és Hajdúszoboszlón a helyi strand- és gyógyfürdőktől néhány perces sétára 4-4 db összkomfortos apartmannal rendelkezünk.
 

Milyen szolgáltatást biztosítanak az üdülők?

Vendégeink zavartalan pihenését légkondicionáló berendezés, teljes körűen felszerelt konyha és kábeltévé szolgálja. Az apartmanokhoz természetesen tiszta ágyneműt is biztosítunk. Vendégeink gépjárműveiket az apartmanokhoz tartozó garázsban helyezhetik el.
 

Miként alakulnak a turnusok?

Apartmanjaink egész évben üzemelnek és keddtől - keddig tartó egy hetes turnusokban fogadják a vendégeket.
 

Wellness hétvége is kivehetőek az apartmanok?

Igen, a nyári főszezon kivételével, amennyiben azokat a szokásos heti turnusban előzetesen nem foglalták le. A hétvégi turnus péntektől vasárnapig, illetve a munkaszüneti napok miatti munkarendváltozás esetén a hivatali munkarendben dolgozók adott heti utolsó munkanapjától a munkavégzési kötelezettség alóli folyamatos mentesülés utolsó napjáig tart (ún.: hosszú hétvége).
 

Mennyit kell fizetni a beutalóért?

  • Az egyhetes turnusért nyári (iskolai szünettel egybeeső) főszezonban 45 ezer forint/apartman, az év többi részében pedig 35 ezer forint/apartman összegű ártolói díjat kell előre befizetni.
  • A hétvégi (wellness) turnus díja 20 ezer forint/apartman.
A beutaló díja független az apartmant igénybevevők számától! (Az apartmanok egy kivétellel egyidejűleg maximum 5-5 főt tudnak fogadni.)
Ezen felül helyben, a gondnoknál kell készpénzben befizetni a helyi önkormányzat által meghatározott idegenforgalmi adót.
 

Hogyan lehet jelentkezni az FRSZ üdülőkbe?

Beutalót igényelni:
  • elő- és utószezoni időpontra:
    • heti turnusra bármikor, de legkésőbb a turnus kezdetét megelőző hét utolsó munkanapjáig;
    • wellness hétvégére (csak elő- és utószezonban) a turnus kezdőnapja előtti 14. naptól, a turnus kezdőnapja előtti 3. munkanapig;
  • nyári főszezoni időpontra kizárólag heti turnusra, április 16-tól legkésőbb a turnus kezdetét megelőző hét utolsó munkanapjáig.

Érdeklődni munkanapokon, hivatali munkaidőben az FRSZ üdültetési felelősénél Erdősi Józsefné (Katalin) asszonynál lehet telefonon: 06 (1) 785 0010, 06 (1) 785 0716, 06 70 775 1773, vagy e-mailben: frsz@frsz.hu .

A beutaló igényléshez ki kell tölteni a mellékelt (és az FRSZ honlapjáról is letölthető) „Jelentkezési lapot”, és azt kitöltve e-mailben vagy telefaxon (06-1-799-2713) meg kell küldeni az FRSZ üdültetési előadójának. A rendőrségi foglalkoztatási jogviszony fennállását a (rendőrségi) munkáltatói igazolvány jelentkezési laphoz csatolt másolatával kell igazolni.

Az üdülés díját a jelentkezés befogadásának visszaigazolása után, legkésőbb a turnus kezdőnapját megelőző hét utolsó munkanapjáig kell befizetni az FRSZ számlájára:

OTP Bank 11705008-20409384

Az átutalás közleményében feltüntetendő információ: üdülési díj, valamint, ha az igénylő és a bankszámla tulajdonosa eltérő személyek, akkor az igénylő neve.

A nyári főszezonban igényelhető beutalókról az FRSZ honlapján lehet tájékozódni, minden évben május 01-je után.

Kapcsolódó linkek, letöltések: