Szolgáltatások: biztosítás, betegápolás, masszázs, fényképelőhívás, optikus

OTTHONI SZAKÁPOLÁS 5 % KEDVEZMÉNNYEL FRSZ TAGOKNAK ÉS KÖZELI HOZZÁTARTOZÓIKNAK

 
 
A Luminal-Med Kft Otthoni Szakápolási Szolgálata az FRSZ tagság számára 5% kedvezményt biztosít otthonápolási szolgáltatásainkat igénybevevők részére. Kedvezményre jogosult a tagság és a közeli hozzátartozóik, melynek igénybevételéhez a tagsági igazolvány bemutatása szükséges.
A napi egy órás alapápolási tevékenységtől a 24 órás intenzív ápolásig állunk rendelkezésükre. Szolgáltatásaink jelenleg Budapesten és Pest megye déli részén vehetők igénybe. 
Az igények felmérésére egy telefonon egyeztetett időpontban kerül sor az ellátás helyszínén, melyet követően előkészítjük az Ápolási szerződést. Szolgáltatásainkat ajánljuk, műtét vagy baleset utáni állapotok átmeneti vagy tartós rehabilitációja, szív és érrendszeri katasztrófák utáni állapot rehabilitációjakor, krónikus mozgásszervi betegségek esetén, akiknek önmaguk ellátása önállóan gondot okoz.
Idős, elesett, támogatásra szoruló betegeknek, akik krónikus betegségeik miatt állandó törődést, figyelmet igényelnek. Ápolási tanácsadásunkat és oktatásunkat azon családtagoknak, akik önmaguk kívánják szeretteiket ápolni minimális tanácsadás, segítség igénybevételével. Egészségügyi szolgáltatásainkat minden esetben személyre szabottan, korrekt árakon nyújtjuk.
 
 
 
 

 

Térítésmentes biztosítási alkusz-szolgáltatás, mellyel csökkentheted biztosítási díjad, továbbá támogathatod a Police Caritas alapítványt is!

 
 
Az FRSZ és a GYÉMÁNTHÁZ Kft együttműködési megállapodást kötött az alábbiak szerint:
 
1. A Gyémántház Kft munkája során:
• Javaslatokat készít a "testre szabott", egyedi biztosítási megoldásokra.
• Tevékenységük kiterjed a Megbízó szakmai munkáját támogató biztosítási konstrukciókra és módozatokra is.
• Alkuszként látja el az üzletkötői, ügynöki, biztosításközvetítői feladatokat.
• Javaslatai alapján a típus- és egyedi biztosítások esetében a legkedvezőbb ajánlatok közül választhatja ki a Megbízó a megfelelő kockázati fedezetet.
• Biztosításközvetítői, alkuszi tevékenységük kiterjed a Megbízó személy-, felelősség-, vagyon- és gépjármű biztosításaira is.
• Átvállalja a Megbízó biztosítási adminisztrációs teendőit (nyilvántartás, díjfizetés figyelése, díjátutalás bonyolítása, díjigazolás és zöld-kártya beszerzése, stb. Káresemény esetén tanácsot ad, és közreműködik a szakszerű és gyors kárrendezésben.
• A lízing és hitelügyletekkel foglalkozó Megbízók részére a szervezetük működési struktúrájához igazított biztosítási monitoring és szerződéskezelő rendszert dolgoznak ki. Igény esetén teljes körűen működtetik is azt. Foglalkoznak gépjárművek átíratásával és eredetiség vizsgálattal is.
• A Társaság szolgáltatásai az ügyfél részére szabály szerint díjmentesek, mert azok ellenértéke a biztosítási díjba beépített és a biztosító által folyósított jutalék.
 
2. A Gyémántház Kft. vállalja, hogy Gyémántház Kft-n keresztül kötött biztosítások után a Police Caritas Közhasznú Alapítvány bankszámlájára,
• kötelező biztosítás esetén, legalább 5000 Ft éves díj esetén 1000 Ft-ot,
• egyéb biztosítás esetén egyedi megállapodás alapján utal.
 
3. A szerződő felek részéről ajánlásként megfogalmazódik, hogy a 2010. évben ilyen jogcímen befolyt összeget, a tragikus körülmények között elhunyt Telegdi Zsolt posztumusz hadnagy özvegye részére fizesse ki.
 
A Gyémántház Kft szolgáltatásának igénybevételére az FRSZ tagok, valamint minden rendőrségi dolgozó jogosult.
 
Ehhez az frsz2011@freemail.hu email címet és az frsz2011 jelszót kell használni.
 
További információt a Gyémántház Kft honlapján  találhattok, vagy keressétek a Kft összekötőjét, Tóth Zoltán urat (06-70-333-1962).
 

 

20%-os árkedvezmény FRSZ tagok részére a HAJNI MASSZÁZS-tól

 
Sportmasszázs, Svéd masszázs, Gyógymasszázs, Frissitő masszázs, Relax masszázs, Aromamasszázs, Csokoládé masszázs, Hawaii(lomi-lomi)masszázs,Lávaköves masszázs, Fogyasztó masszázs, Kismama masszázs,Baba masszázs, Nyirok masszázs, Nyak,- Fej,- Arc,- Talp masszázs, Energizáló masszázs, Izület javitó- kimélő masszázs. Bioptron lámpás kezelés, Köpölyös kezelés!
SZAKKÉPZETT, OKLEVELES, 8 ÉVES GYAKORLATTAL RENDELKEZŐ, fiatal, kommunikatív Masszőz várja minden Kedves Vendégét ÚJBUDÁN A XI. KERÜLETBEN! 
A FRSZ tagsági kártyáját, vagy a RENDŐRSÉGI igazolványát felmutató Hölgyek és Urak 20%-os árkedvezményt kapnak minden egyes masszázs alkalmával!
 
 

 

A Kati Optika 10 % kedvezményt biztosít FRSZ tagok számára!

 
A Mátészalkán található üzlet szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek forgalmazásával foglalkozik. Vizsgálatokat és szűrést is végeznek.
Az FRSZ tagokat megillető  kedvezmény szemüveglencse, szemüvegkeret, kontaktlencse, napszemüvegekre vonatkozik!
 

 

Térítésmentes biztosítási alkusz szolgáltatás

 
 
Az FRSZ és a BIZTOR Alkusz Kft közötti együttműködési megállapodás alapján partnerünk vállalja, hogy:
- szakmailag és árérték arány szerint átvizsgálja már meglévő biztosításainkat (élet, lakás, felelősség, cascó, kötelező stb.);
- szükség esetén javaslatot tesz a szerződés átdolgozására, biztosítók megversenyeztetésére;
- új biztosítási igényeinket megversenyezteti a hazánkban működő valamennyi biztosítónál;
- kár esetén segítséget nyújt érdekeink érvényesítésében (kárbejelentő kitöltése, kárszakértővel időpont egyeztetés, tárgyalás stb.).
 
A BIZTOR Alkusz szolgáltatása ingyenes, így annak igénybevétele jelentős megtakarítást hozhat, még akkor is, ha ragaszkodunk jelenlegi biztosítónkhoz.
 
A BIZTOR Alkusz Kft szolgáltatásának igénybevételéhez egy alkuszi megbízást kell kitölteni és megküldeni a cidor.mihaly@biztor.hu email címre.
 
További információt a BIZTOR Alkusz Kft honlapján ( www.biztor.hu ), vagy Cidor Mihály úrtól (06-42-595-248., 06-70-319-6500, 70/ 432-8505, cidor.mihaly@biztor.hu )
 
 
 

 

Kedvezményes fényképelőhívás a Pólus Centerben

 
Az FRSZ és a tulajdonos közkodak logoötti megállapodás alapján a Pólus Centerben (Market Street 405.) található QAISZI Fotószaküzlet tagjaink számára 10 % kedvezményt biztosít a hagyományos és a digitális fényképezőgéppel készített fényképek előhívásának, valamint az egyéb képkidolgozással kapcsolatos szolgáltatásainak áraiból.
 
A szaküzlet által alkalmazott Kodak-dpolus center logoigitális képkidolgozási szolgáltatás lehetőséget teremt arra, hogy hagyományos, vagy digitális felvételekből a képkidolgozás során a lehető legjobb minőséget lehessen kihozni. A QAISZI FOTÓ szolgáltatásai részletesebben a szaküzlet weblapján tekinthetőek meg.
 

 

15% állandó masszázs kedvezmény Szegeden

 

Masszázstípusok széles választékával várlak Szeged belvárosában, a Párizs Szépségműhelyben! Minden kezelést egy előzetes ingyenes állapotfelmérés előz meg, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb masszázst.Előzetes bejelentkezés szükséges Kószó Brigitta gyógymasszőrnél. 

15% állandó kedvezményben részesülsz FRSZ tagsági kártyád, illetve rendőrségi igazolványod felmutatásával! Más kedvezményekkel nem összevonható.

Részletes információ a masszázs szalon honlapján, itt.