TELENOR flotta

 

Telenor flotta FRSZ tagoknak!

 

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy új Telenor flottaszerződés megkötésére 2019. január 01-jétől kezdődően - átmenetileg - nincs lehetőség!

 
Az FRSZ LIGA Szakszervezeti Szövetségben fennállt tagsága ugyanis 2018. december 31-ei hatállyal megszűnt, melynek következtében az FRSZ tagok már nem jogosultak új előfizetői szerződést kötni a LIGA-Telenor flotta használatára. A korábban megkötött előfizetői szerződéseket a fenti változás nem érinti!
 
Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy az FRSZ önálló Telenor flottacsomagjának létrehozására irányuló tárgyalásokat tisztségviselőink már 2018. december hónapban megkezdték a telefontársasággal. Bízunk benne, hogy a szerződést mielőbb sikerül megkötnünk, melynek alapján újra megnyílhat tagjaink számára a kedvezményes Telenor flottaszerződés igénybevételének lehetősége.

ARCHÍV HÍREK A TELENOR FLOTTÁRÓL:

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a LIGA Szakszervezetek keretmegállapodást írt alá az Althon Hungary Kft.-vel, mely alapján a kft. Telenoros mobil távközlési szolgáltatásokat nyújt a LIGA Szakszervezetek tagjai és azok családtagjai számára. 

A szolgáltatást igénybevevő szakszervezeti tagok 2 tarifacsomag (MINI, KORLÁTLAN) közül választhatnak, beépített internet valamint többféle nemzetközi és roaming szolgáltatással, a flottatagok ingyenesen beszélhetnek egymással. A Telenor Hipernetnek köszönhetően akár korlátlanul is lehet otthon internetezni 150 Mbps sebességgel is! 

A szolgáltatások igénybevétele a következő elérhetőségeken történik, ahol az ügyintézők minden kérdésre válaszolnak: telefonszám: +36202123456, e-mail cím: info@althon.hu A szakszervezeti tagok és családtagjai a szolgáltatásokat hűségidő nélkül, tagkártyával vagy a tagsági jogviszonyt igazoló igazolással vehetik igénybe. 

A flotta tarifái itt tekinthetőek meg (2017-05-16).

Az igazolás innen tölthető le.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy a Vodafone flotta továbbra is a szakszervezeti tagok rendelkezésére áll, az új keretmegállapodás megkötése annyit jelent, hogy a tagjainknak lehetősége van a mobil távközlési piac több szereplője által nyújtott szolgáltatások közül választani. A meglévő telefonszámok átírása és a számhordozás (telefonszám megtartása) díjmentes és zökkenőmentes. (2016-12-19)


Megújult Althon-Liga tarifacsomag (2018-10-26)

 

Tájékoztatunk tagjainkat, hogy az Althon Hungary Kft. által a LIGA Szakszervezetek tagjainak biztosított kedvezményes (Telenor) mobiltelefon tarifák árai csökkentésre kerültek.

Korlátlan csomag elérhető már bruttó 4.990.-Ft-ért, a percdíjas csomag havidíja bruttó 2.490.-Ft 6,35 Ft-os percdíjjal. A tarifák 1 GB-ostól akár korlátlan internet csomaggal igényelhetőek.

A részleteket az innen letölthető dokumentumban olvashatjátok.


 

Egyszerűsödött a Vodafone és Telenor flotta kedvezmények igénybevétele (2017-10-19)

 

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy egyszerűbbé vált a LIGA Vodafone és Telenor flottájának igénybevétele. Az FRSZ tagok számára biztosított LIGA-kedvezménykártya ugyanis a továbbiakban kiváltja a papír alapú igazolásokat. A Vodafone flottaszerződés, vagy kedvezményes készülékvásárlás közvetlenül a Vodafone szaküzletekben intézhető.

A Telenor flotta kedvezményt azonban a szaküzletekben nem lehet elérni, csak a LIGA szerződéses partnerénél, az Althon Hungária Kft-nél. Aki a LIGA Telenor flottájához kíván csatlakozni, annak a +36 20 212 3456-os telefonszámon, vagy az info@althon.hu levelezési címen kell felvennie a kapcsolatot a Althon Hungária Kft. munkatársával. A továbbiakban az ügyintézés és a szerződéskötés az interneten keresztül intézhető, személyesen nem kell, és nincs is hová bemenni!

Azok, akik még nem rendelkeznek LIGA-kedvezménykártyával természetesen a továbbiakban is kérhetik a papír alapú tagsági igazolás (Vodafone itt, Telenor itt) kiadását tagszervezetük titkárától, vagy az FRSZ Központi Koordinációs Irodájától. További információk: a LIGA honlapján a szolgáltatások menü, vagy az FRSZ honlapján a kedvezmények menü alatt olvashatóak. (Tájékoztató letöltése innen)


Szárnyaljunk a Telenorral hűségidő nélkül! (2017-04-25)

 

Minden olyan szakszervezeti tag, akinek szakszervezete a LIGA Szakszervezetek tagja hűségidő nélkül választhat a két, kedvező áru Telenoros mobiltelefon csomag közül. A szolgáltatás a szakszervezeti tagság igazolását követően az erre szerződött közvetítőnél, az Althon Hungary Kft-nél igényelhető a saját és a közeli hozzátartozók részére is.
A két tarifa csomag, a mini és a korlátlan, melyek mellé különböző méretű mobilinterneteket választhatunk:

 - A korlátlan díjcsomaggal bármelyik hálózatba korlátlanul telefonálhatunk bruttó 7.910 Ft-tól (mely 1 GB internetet foglal magában)
 - A mini díjcsomaggal az alapdíj, bruttó 3.127,- forint, melyből 416 Ft a benne foglalt 500 MB mobilinternet, e fölötti 2 óra lebeszélhető, le sms-ezhető. Illetve e fölött 6,5 + ÁFA (bruttó 8,26 Ft) percenkénti díjért telefonálhatunk valamennyi magyarországi hálózatba.
 - Az SMS küldés minkét tarifacsomag esetében 20 Ft/db + ÁFA

A szolgáltatások igénybevétele a következő elérhetőségeken történik, ahol az ügyintézők minden kérdésre válaszolnak: telefonszám: +36202123456, E-mail cím: info@althon.hu

A hűségidő nélküli tarifákról bővebb információ itt olvasható.

 

Tagsági igazolás kedvezményhez

Telenor Liga tarifák