Üdültetés

Az FRSZ részben saját apartmanjaival, részben pedig szállodákkal és más szálláshelyekkel, valamint utazásszervező cégekkel kötött együttműködési megállapodásokkal nyújt lehetőséget tagjai számára, hogy kedvezményes áron üdüljenek és pihenjék ki a szolgálattal járó fáradalmakat.
 

SZAKSZERVEZETI APARTMANOK EGÉSZ ÉVBEN

 
Az FRSZ két helyen, Hajdúszoboszlón és Harkányban 4-4 saját tulajdonú apartmant működtet. Ezek az összkomfortos, saját garázzsal rendelkező apartmanok egész évben tagjaink rendelkezésére állnak.
 
Az apartmanok - a nyári főszezon kívételével - kétféle időtartamra vehetőek igénybe:
 
  • másrészt wellness hétvégére is kivehetők az apartmanok a nyári főszezonon kívüli időszakban. Ez a hétvégi turnus péntektől vasárnapig, illetve a munkaszüneti napok miatti munkarendváltozás esetén a hivatali munkarendben dolgozók adott heti utolsó munkanapjától a munkavégzési kötelezettség alóli folyamatos mentesülés utolsó napjáig (ún.: hosszú hétvége) tarthat. A hétvégi turnus térítési díja 15.000,- Ft/apartman.
 
A főszezoni (a nyári iskolai szünet ideje alatti)  beutalók igénylési rendje  fentiektől eltérő! A főszezoni időszakra eső turnusok taglétszám-arányosan kerülnek elosztásra, illetve kisorsolásra a megyék között, így:
  • a tárgyév január hónapjától március 31-ig tagjaink csak a saját megyéjük számára kisorsolt beutalókra jelentkezhetnek,
  • április 01-től a korlátozás megszűnik, és tagjaink szolgálati helytől függetlenül igényelhetnek a szabad nyári beutalók közül,
  • végezetül az április 30. napjáig betöltetlen turnusokra május 01. után már a MOSZ tagok, és a tagsági jogviszonnyal nem rendelkező rendőrségi dolgozók is jelentkezhetnek.

További eltérés, hogy a nyári, főszezonban a beutalók térítési díja FRSZ tagok számára 45 ezer Ft/apartman.

 
 

SZABAD BEUTALÓK APARTMANJAINKBA! RÉSZLETEK ITT!

 

Üdülés FRSZ tagsággal nem rendelkező rendőrségi dolgozók számára

 
 

Üdülés a MOSZ-hoz tartozó szakszervezetek tagjai számára

Megyei Elnöki Értekezletünk döntése szerint a Munkástanácsok Országos Szövetségéhez tartozó valamennyi szakszervezet tagja igénybe veheti az FRSZ apartmanjait. Az FRSZ üdülőivel és az igénybevétel rendjével kapcsolatos tudnivalók itt olvashatók.
 
 

LAKÓKOCSIS ÜDÜLÉS A VIZSOLYI HORGÁSZTÓNÁL

 
A  horgászni vágyóknak a Vizsolyi horgásztónál lévő térítésmentesen igénybe vehető (6 személyes) lakókocsinkat ajánljuk, mely március 15-től október 30-ig vehető igénybe. FRSZ tagok 2 bottal térítésmentesen horgászhatnak! Kötött turnus beosztás nincs! A helyfoglalás tetszés szerinti időszakra, a jelentkezés sorrendjében történik. További részletek itt!
 

BELFÖLDI SZÁLLÁSHELYEK FRSZ KEDVEZMÉNNYEL

 
Szakszervezetünk több mint 40 magyarországi szálláshellyel kötött együttműködési megállapodást, melyek alapján tagjaink különböző kedvezményeket élvezhetnek a szállásfoglalás során. További részletek itt!
 

KÜL- ÉS BELFÖLDI TÁRSASUTAZÁSOK

 
Az FRSZ négy utazásszervező céggel is megállapodást kötött, melyek alapján tagjaink 5 - 10 %-os kedvezménnyel vehetnek részt az utazási irodák hazai és küldöldi útjain. További részletek itt!
 

A Munkástanácsok Országos Szövetsége által biztosított üdülési lehetőségek

Az FRSZ 2019. január 01-jei hatállyal csatlakozott a Munkástanácsok Országos Szövetségéhez, így tagjaink a MOSZ által biztosított kedvezmények igénybevételére is jogosultak. 

Bővebb információ a MOSZ honlapján, valamint az FRSZ honlap itt elérhető oldalán.