Vegyes áruk, termékek

 

Több mint 120 ezer termékre vásárlási kedvezmény FRSZ tagoknak az Ypson.hu webáruházban!

 

Az Ypson.hu webáruházban mindent megtalál egy helyen: a termékek széles palettáját kínálják, legyen szó akár műszaki cikkről, akár élelmiszerről, akár ruházati cikkekről. A vásárlók, több mint 120.000 termék közül válogathatnak, és a kínálat egyre bővül.

Az Ypson.hu webáruház 10%-os kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az FRSZ tagok részére. A kedvezmény mindazon termékekre vonatkozik, amelyek nem akciósak és nem vonatkozik rájuk más kedvezmény. 

A kedvezményt tagjaink a honlap felületén, a vásárlás befejezésénél tudják igénybe venni, a tisztségviselőinktől, vagy a KKI-tól beszerezhető kuponkód beírásával.


CONCORDIA: KEDVEZMÉNYES TANKOLÁSI LEHETŐSÉGEK A NYUGAT-DUNÁNTÚLON

 
A Concordia Szombathely Kft. - a MOL GOLD listárból - 18,- Ft/liter kedvezményt biztosít az FRSZ tagjai számára a Szombathelyen, Körmenden, Pápán és Győrben található benzinkutaknál, valamint a Torony benzinkútnál való tankoláskor. A kedvezmény az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával vehető igénybe.
 
 
 
 

 

Mundér - katonai ruhabolt: 10 % kedvezmény tagjainknak

 
A katonai ruházatokat, felszereléseket, ritkaságokat, valamint munkaruhákat árúsító MUNDÉR Ruhabolt 10 % kedvezményt biztosít tagjainkak, FRSZ tagsági igazolványuk felmutatása esetén.
 
 
 
 
 
 

 

Új kedvezmény a Miskolc-Plázában: 10 % a Wondex papír-írószer üzletében

 
Partnerünk, a WONDEX Kft. 10 % kedvezményt bíztosít tagjaink számára a Miskolc-Pláza üzletközpontban lévő papír-írószer üzeltében forgalmazott termékekre. A kedvezmény az akciós termékek, valamint a tintapatronok, festékkazetták és másoló papírok kívételével valamennyi árúra kiterjed.
 
 

 

A Tapétacenter csoport (Hajlék-2000 Kft.) ajánlata az FRSZ tagok részére

 
Az FRSZ és a Hajlék-2000 Kft. megállapodást kötött, hogy 2013. augusztus 1.-től kedvező vásárlási lehetőséget biztosít a szakszervezeti tagoknak. A vásárlás három budapesti üzletben 10% vásárlási kedvezményre jogosít. Tapétawebáruházainkban tapétát, posztert és öntapadós tapétát vásárolhatnak 10% kedvezménnyel. Akció esetén további rendkívüli 10% FRSZ kedvezménnyel juthatnak a termékekhez. A vásárlásokhoz az üzletekben FRSZ - MAKASZ igazolvány felmutatása, a webáruházakban történő vásárlás esetén pedig kupon kód szükséges, amit tagjaink tisztségviselőinktől tudhatnak meg.
 
 
 

 
10% - 20% kedvezmény FRSZ tagok részére a CORNEX Horgászcentrum jóvoltából
 
A CORNEX Horgászcentrum (Miskolc) minden termékére 10% árkedvezményt, 20 000 Ft feletti vásárlás esetén 20% kedvezményt biztosít FRSZ tagok részére!
 
 

 

Margó Öltönyök Háza, kösztümök birodalma - 11 % kedvezmény FRSZ tagoknak

 
Együttműködési megállapodásunknak köszönhetően a MARGÓ-ÖLTÖNYÖK HÁZA 11 % kedvezményt biztosít  minden általa forgalmazott termék árából az FRSZ tagjai számára! Több mint 500 négyzetméteren öltönyök óriási választékban! Férfi, kamasz és gyermek öltönyök, zakók, nadrágok, ingek és kiegészítők, kabátok, dzsekik extra méretben is. Női kabátok, kosztümök, alkalmi ruhák, fehérnemű és fürdőruha, fittnesz-ruházat extra méretben is!
 
 
 
 

 

A Power Sport Depo webáruház 5 % kedvezményt ad tagjainknak az interneten keresztül rendelhető termékei árából

 
A webáruház kiváló minőségű táplálékkiegészítő termékeket kínál elérhető áron, melyek nemcsak idehaza, hanem az USA-ban is a legkedveltebbek és legkeresettebbek közé tartoznak. Ezek a kiváló minőségű termékek amerika legfejlettebb gyáraiban készülnek, a legújabb laboratóriumi eljárások mellett, válogatott alapanyagokból a kiváló minőség elérése érdekében.
 
A webáruházban nemcsak vásárolhatsz hanem szakképzett edzőtől saját edzésprogramot is igényelhetsz, kifejezetten a Te céljaid és edzettségi állapotodnak megfelelően.
 
 

 

Lehner és Társa - 6 % kedvezmény FRSZ atgoknak REHAU nyilászárók vásárlása esetén

 
A 90-es évek elején alapított cég budapesti telephelyén modern és a minőségéről híres, németországi REHAU műanyag nyílászárókat állít elő és végzi azok beszerelését mind vállalati, mind egyéni megrendelők számára.Több mint 1500 m2 alapterületű üzemben modern, német gépekkel állítják elő termékeiket. Jelenleg legalább 90 ablak, ajtó / nap teljesítménnyel működnek, ám az egyre bővülő piaci igények miatt folyamatosan bővítik gyártási és raktár kapacitásukat. A takarékos energia megoldásokat felkaroló központi szervek és a hitelintézetek támogatják e munkát. Az elmúlt másfél évtizedben országszerte végzett munkáik volumene és magas szintű értékelése azt tanúsítják, hogy a piac jól ismeri, és nagyra értékeli tevékenységüket.A Megrendelő igényeinek konkrét felmérése és a munka elvégzése egyszerűen és gyorsan zajlik. Tapasztalt szakemberek a helyszínen gyorsan és precízen felmérik a munkát, tisztázzák az igényelt műszaki, design - és szín paramétereket, majd 48 órán belül írásos árajánlatot tesznek a termékek előállítására és beszerelésére. Az írásban történt megrendelés után üzemükben elkészítik a nyílászárókat, a helyszínre kiszállítják és beépítik azokat. A Megrendelő biztonságos, környezetbarát és kényelmesen használható termékek birtokába kerül, amelyek megfelelnek a 21. század elvárásainak. Meggyőződésük, az ezredforduló első évtizedének derekán joggal várható el, hogy a lakások, irodák és munkahelyek belső terei világosak, a külső hőingadozásoktól és a zajhatásoktól kellőképpen védettek legyenek, amelyek középpontjában az ember és egy "jól élhető" környezet áll.
 
A Lehner és Társa Ablakgyártó és Kereskedelmi Kft. - 6% kedvezményt biztosít az FRSZ tagjainak. A kedvezmény igénybevételének a feltétele, az FRSZ tagsági igazolvány vásárláskor történő felmutatása. 
 
 

 

7 %-os FRSZ kedvezmény két DIEGO áruházban

 
A DIEGO - a szakszervezetünkkel kötött együttműködési megállapodás alapján - 7 % kedvezményt biztosít tagjaink számára a budapesti Pólus Centerben és a Szentendrén található áruházaiban kínált termékek áraiból. A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a magyarországi laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. Az áruházlánc széles választékából az FRSZ tagok tagsági igazolványuk felmutatásával vásárolhatnak kedvezményesen. 
 
 

 

Minden FRSZ tag részére, az amúgy is kedvező árakból további 20% kedvezményt biztosít a Gyermekvilág használtruha butik!

 
Töltse fel gyermekének ruhatárát náluk. Már pár száz forintból nagyon jó minőségű ruhákat vásárolhat a Békéscsabán található üzletben.
 
 

 

A Gabriella Divatáru két üzletében óriási, 30 % kedvezménnyel várja az FRSZ tagságát!

 
Az FRSZ tagsági kártyáját felmutató hölgyek 30 %-os árkedvezménnyel juthatnak hozzá üzletünk kínálatában szereplő divatos ruhákhoz a Budapest VII. kerület Garay tér 1. és Garay tér 7. szám alatt található üzleteinkben.
 
 
 
 
 

 

Bétex - függöny, szőnyeg, lakástextil, bútorszövet - 5 % kedvezmény FRSZ tagoknak

 
A Bétex Zrt jogelődjét 1947-ben alapította a magyar állam. A vállalat évtizedeken át elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytatott. A rendszerváltást követően, 1993-ban a cég részvénytársasággá alakult, egyidejűleg privatizálták. A részvények ma 100 %-ban magyar állampolgárok tulajdonát képezik.
A Bétex ZRt azon kevés privatizált cégek egyike, amely a mai napig eredeti tevékenységi körét folytatja és töretlenül fejlődik. Ennek eredményeként a nagykereskedelmi tevékenység mellett ma már rendkívül hangsúlyos a kiskereskedelmi értékesítés is. A cég a kiskereskedelem területén Budapestre koncentrál, ma már 5 saját áruházban kínálja termékeit.
 
A Bétex Kereskedő és Szolgáltató Zrt. 5% kedvezményt nyújt az FRSZ tagjainak. A kedvezmény igénybevételének feltétele, az FRSZ tagsági igazolvány  helyszínen történő felmutatása.
 
ELÉRHETŐSÉGÜK:
1134 Budapest Lehel u.8.
Telefon: 320 3620, 270-3205, 320 8485
Fax: 320 3620
 
Weboldal: www.betex.hu
 

 

Tankolási kedvezmény FRSZ tagoknak Pápán

 
Pápán a Külső-Veszprémi úton nyílt OIL Töltőállomás és az FRSZ között együttműködési megállapodás jött létre. A megállapodásban foglaltak szerint tankolás után a pénztárnál minden FRSZ tag, aki tagságát igazolja (érvényes FRSZ-MAKASZ-kártyával), a benzinkút „totemoszlopán" feltüntetetett 95-ös benzin és gázolaj aktuális árából -10 Ft kedvezményt kap. /Ez nem érinti a már korábban is működő AGIP kutaknál igénybe vehető - 5 Ft-os kedvezményt, az továbbra is él./ 
 
Felhívjuk minden FRSZ tagunk figyelmét, hogy Pápán az OIL benzinkutat érdemes választani a kedvezmény lehetősége miatt.
 
 
 

 

Katonai ruházati termékek 10 % kedvezménnyel FRSZ tagoknak a Reintex Kft-től

 
Az FRSZ és a Reintex Kft. közötti együttműködési megállapodás alapján tagjaink tagsági igazolványuk felmutatásával 10 % kedvezménnyel vásárolhatnak a katonai ruházati termékeket és egyéb katonai felszerelési tárgyakat a Kft. Szolnoki üzletében. A cég által forgalmazott termékek nagy keresletnek örvendenek. Mint köztudott, a katonai ruházati termékek erős igénybevételre tervezettek és komoly minőségvizsgálati ellenőrzések mellett gyártottak. Ezek a termékek keresettek, mint munkaruhák, de igen népszerűek a fegyveres testületek, vadászok, horgászok, vagyonőrök, természetjárók és a szabadban foglalatoskodók között. Nemzetközi kapcsolataik révén, lehetőségük van árukészletük folyamatos bővítésére, így termékeik széles skálája áll vásárlóik rendelkezésére. 
 
 
 

 

Cápa Díszállat Kereskedés - 10 % árkedvezmény

 
 
A társaság az együttműködési megállapodás alapján az FRSZ tagoknak, tagsági igazolványuk felmutatása ellenében a díszhal, díszmadár, rágcsáló, kutya és macska, valamint kisállat tartáshoz és gondozáshoz szükséges felszerelési cikkek és állateledelek mindenkori árából 10 % árkedvezményt biztosít.
Elérhetőség: 1077 Budapest Wesselényi utca 54., Telefon: 06-20-924-2711
 
 
 

 

Molecz-Fény Kft: 5- 15 % kedvezmény FRSZ tagoknak

 
A Molecz-Fény Kft. az osztrák Orion világítótest-kereskedelmi és -gyártó cég budapesti leányvállalata. Cégük 1994 augusztusa óta áll a kereskedelmi és a lakossági ügyfeleik rendelkezésére. Osztrák anyacégük a saját üzlet nyitása előtt évtizedekig állt kapcsolatban különböző magyarországi kereskedelmi vállalatokkal, például a Ravill-lal. Üzletük szakképzett munkatársai több mint 1000 m2-es bemutatótermükben állnak vásárlóik és kereskedelmi partnereik rendelkezésére, ahol megközelítőleg 7000 lámpatestet tudnak bemutatni. Üzletük Magyarország legnagyobb ez irányú tevékenységet folytató kereskedelmi cége, választékuk felöleli a lakásvilágítási eszközök teljes területét, az exkluzív, 24 karátos arannyal bevont ólomkristály lámpáktól kezdve kültéri, kerti világítótesteken, kandelábereken át az egyszerű mennyezetvilágítókig. Közvetlen logisztikai kapcsolatban állnak a bécsi anyacégükkel és az Orion lámpagyár 20000 m2-es raktárkészletével, ahonnan a legrövidebb időn belül tudják szállítani az akár több száz tételes megrendeléseket is. Üzletük Budán a Karolina úton található, ahol saját parkolóval rendelkeznek mind az üzletük első, mind hátsó frontján.
 
KEDVEZMÉNY FRSZ TAGOKNAK:
- 20.000 FT-os értéktől 5%
- 100.000 FT-os értéktől 10%
- 150.000 FT-os értéktől 15%
 
A kedvezmény igénybevételének feltétele, a helyszínen történő FRSZ tagsági igazolvány felmutatása.
 
NYITVATARTÁS:
- hétfő-péntek 9-18,
- szombat 10-16 óráig
 
ELÉRHETŐSÉGÜK:
1113 Budapest, Karolina utca 17.
Telefon: 385-22-12
Fax: 385-22-12
 
 

 

Sever és Társa Kft. - 10 % kedvezmény ruházati és sport termékekre

 
A Sever és Társa Kft. 10 % kedvezményt biztosít az FRSZ tagok számára az általa forgalmazott férfi, női és gyermek ruházati cikkek áraiból. A Kft. utcai ruházati termékek mellet sportruházatot és cipőket is árusít, a forgalmazott márkák között pedig - egyebek mellett - megtalálható az Adidas, a Puma, a Nike, és a Reebok is. 
A kedvezmény igénybevételének feltétele a tagsági igazolvány vásárláskor történő bemutatása.
 
A Kft. Miskolcon, Szegeden és Kecskeméten rendelkezik üzletekkel, webáruházuk itt érhető el.