Wellness hétvége

 
A Hajdúszoboszlón és Harkányban található apartmanjaink  a nyári főszezon kivételével hétvégi wellness üdülés céljából is igénybe vehetőek, amennyiben azokat a szokásos heti turnusban előzetesen nem foglalták le.
 
A hétvégi turnus péntektől vasárnapig, illetve a munkaszüneti napok miatti munkarendváltozás esetén a hivatali munkarendben dolgozók adott heti utolsó munkanapjától a munkavégzési kötelezettség alóli folyamatos mentesülés utolsó napjáig (ún.: hosszú hétvége) tart.
 
A hétvégi turnus térítési díja FRSZ és LIGA szakszervezeti tagok számára 15.000,- Ft/apartman.
 
A beutaló térítési díja az üdülésben részt vevők létszámától független, viszont nem tartalmazza a helyben, készpénzben fizetendő idegenforgalmi adót. Az adó mértékéről és az érintettek köréről a gondnokoknál lehet érdeklődni.
 

A beutaló igénylés rendje

 
A hétvégi turnusokra  csak  elő- és utószezonban (szeptembertől a következő évi nyári iskolai szünet kezdetéig, azaz kb. június közepéig)  lehet jelentkezni.
 
A hétvégi turnusra a turnus kezdőnapja előtt 14. naptól a turnus kezdőnapja előtti 3. munkanapig lehet jelentkezni, közvetlenül a KKI üdültetési előadójánál.
 
A hétvégi turnusra csak FRSZ tagok jelentkezését fogadjuk el, így ez a kedvezményes lehetőség a LIGA szakszervezeti tagok által nem vehető igénybe.
 
Üdültetési elkőadónk: Hetyei Katalin, elérhetőségei:
  • BM vonal: 39-530
  • vezetékes: 06-1-785-00-10 és 06-1-785-07-16
  • Vodafone (LIGA flottás): +36-70-775-17-73
 
A jelentkezés és a beutaló kiadásának rendje egyebekben megegyezik az elő- és utószezonban érvényes általános eljárási renddel, melyről részletesebb tájékoztatás itt olvasható.