logo

KEDVEZMÉNYEK

Egyéb kedvezmények

A tagság igényeinek kiszolgálása érdekében a kedvezmények szervezésében helyi tisztségviselőink is részt vesznek, így közreműködésükkel a saját szervezésű kedvezmények köre a helyi igényekhez is igazodva folyamatosan bővül, és a wellness lehetőségektől a szolgáltatásokon keresztül, a vásárlási kedvezményekig számos területre terjed ki. Az alábbiakban típusonként csoportosítva találjátok a különböző kedvezményeket.

Autó, Motor, Kerékpár

Egészség és szépségápolás

Élmény- és gyógyfürdők

Horgászat

Pénzügyi Szolgáltatás

Sport, szabadidő

Számítástechnika, Mobiltelefon

Üzemanyag

Vásárlási kedvezmények vegyesen

Autó, Motor, Kerékpár
autó

Országos: Szakál Metal Autóalkatrész Kft.

A Szakál Metal autóalkatrész Kft. a teljes árukészlet aktuális árából 20% - 40% árkedvezményt, illetve a gyári alkatrészek áraiból külön eseti kedvezményt biztosít FRSZ tagok részére! Alkatrészek több tucatnyi autómárkára!
Tovább partnerünk honlapjára. 


Budapest: Dél-budai Gumicentrum

Az FRSZ együttműködési megállapodást kötött a Kratec Kft-vel, melynek alapján tagjaink 15 %-os kedvezményben részesülhetnek a Dél-budai Gumicentrumnál. Partnerünk az FRSZ összes tagjának kedvezményes lehetőséget biztosít annak érdekében, hogy a személy gépjármű, motorkerékpár illetve kisteherautó mindennapi használatát megkönnyítse. A kedvezmény kiterjed a gumiabroncs szerelésére, tárolására, javítására és nem utolsó sorban új abroncs vásárlására, amit partnerük összes telepén érvényesíthetnek tagjaink. Műhelyeik megtalálhatók a 1112 Budapest Budaörsi út 163/a, a 113 Budapest Bartok Béla út 124-126. és a 1039 Budapest Szabadság út 2. szám alatt.

A kedvezményt tagjaink tagsági igazolványuk felmutatásával vehetik igénybe. A kedvezmény állandó és bármikor felhasználható, szezonon kívül is igénybe vehető. A Kratec Kft. a Magyarországon megtalálható összes viszonteladóval, szállítóival kapcsolatban áll, az esetleges gumiabroncs készlet hiányosság kizárása érdekében. Szervizeikben kisebb autó szerelési, javítási munkálatokat is vállalnak.

Partnerünk a Budapesten kívül lakókat sem hagyja ki a kedvezményből, mivel az nekik is jár, amennyiben telefonon vagy interneten rendelnek. Ilyen esetben a gumiabroncsokat utánvétellel, a rendeléstől számított három-négy napon belül Magyarország egész területére bárhova eltudják juttatni.

Tovább partnerünk honlapjára.


Budapest, Székesfehérvár, Kecskemét: Amero-R autóalkatrészek

Amero logo Kiváló minőségű utángyártott és gyári alkatrészek minden autó típushoz kedvező áron! Az Amero-R Kft. 40 % kedvezményt biztosít FRSZ tagok részére. A teljes árukészlet aktuális árából, illetve a gyári autóalkatrészek árából eseti árkedvezmény nyújt! Az árkedvezmény az akciós termékekre, illetve olajokra, kemikáliákra, folyadékokra nem érvényes.

Tovább partnerünk honlapjára.


Békéscsaba: Truck Duo Autóalkatrész Centrum

Járművekhez, munkagépekhez mindent megtalál egy helyen! Üzletükben több ezer tételes kínálatból válogathat az alkatrészek és kiegészítő felszerelések között. FRSZ tagok számára 10 – 20 % közötti kedvezményt biztosítanak. Szórólapjuk letölthető innen.

Tovább partnerünk honlapjára.


Békéscsaba: Alföld Csapágy Kft.

A csapágy termékekből 45 % kedvezményt, az akkumulátorok árából 10 % kedvezményt, illetve az olajok és egyéb termékek aktuális árából egyedi kedvezményt nyújtanak Békéscsabai üzletükben! Szórólapjuk letölthető innen

Tovább partnerünk honlapjára.


Debrecen: Láng-Debrecen Kft. autóalkatrész kereskedelem

Gépjárműalkatrészek széles választékát kínálják, ingyenes árajánlat készítés, teljeskörű alkatrészellátás raktárról azonnal, de legfeljebb 24 órán belül. Az FRSZ tagok számára 30 %-os kedvezményt biztosítanak. Szórólapjuk letölthető innen.

Tovább partnerünk honlapjára. 


Dunaújváros: Magellán Kerékpárszaküzlet

Partnerünk, a Dunaújvárosi MAGELLÁN Kerékpárszaküzlet Bt. 10 % kedvezményt biztosít tagjaink számára (az egyébként is akciós, valamit a zöldvázas termékek kivételével). A kedvezmények más kedvezménnyekkel nem vonhatóak össze.

Cégismertető: http://kerekpar.j9.hu/dunaujvaros/magellan-bt/


Nagyatád: Autó-Atád Kft.

Partnerünk az Autó-Atád Kft. 20 % kedvezményt biztosít tagjaink számára az általa forgalmazott egyes autóalkatrészek árából. A kedvezmények az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával vehetőek igénybe.

Tovább partnerünk facebook oldalára.

Egészség és szépségápolás
alma

Budapest és Pest megye: Luminal-Med Kft Otthoni Szakápolási Szolgálata

A Luminal-Med Kft Otthoni Szakápolási Szolgálata az FRSZ tagság számára 5% kedvezményt biztosít otthonápolási szolgáltatásainkat igénybevevők részére. Kedvezményre jogosult a tagság és a közeli hozzátartozóik, melynek igénybevételéhez a tagsági igazolvány bemutatása szükséges. A napi egy órás alapápolási tevékenységtől a 24 órás intenzív ápolásig állunk rendelkezésükre. Szolgáltatásaink jelenleg Budapesten és Pest megye déli részén vehetők igénybe. Az igények felmérésére egy telefonon egyeztetett időpontban kerül sor az ellátás helyszínén, melyet követően előkészítjük az Ápolási szerződést. Szolgáltatásainkat ajánljuk, műtét vagy baleset utáni állapotok átmeneti vagy tartós rehabilitációja, szív és érrendszeri katasztrófák utáni állapot rehabilitációjakor, krónikus mozgásszervi betegségek esetén, akiknek önmaguk ellátása önállóan gondot okoz. Idős, elesett, támogatásra szoruló betegeknek, akik krónikus betegségeik miatt állandó törődést, figyelmet igényelnek. Ápolási tanácsadásunkat és oktatásunkat azon családtagoknak, akik önmaguk kívánják szeretteiket ápolni minimális tanácsadás, segítség igénybevételével. Egészségügyi szolgáltatásainkat minden esetben személyre szabottan, korrekt árakon nyújtjuk.
Partnerünk szórólapja innen letölthető.

Tovább partnerünk honlapjára.


Mátészalka: Kati Optika

A Mátészalkán található üzlet szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek forgalmazásával foglalkozik. Vizsgálatokat és szűrést is végeznek. Az FRSZ tagokat megillető 10 %-os kedvezmény szemüveglencsére, szemüvegkeretre, kontaktlencsére, és napszemüvegekre vonatkozik!

Tovább partnerünk honlapjára.


Szeged: Kószó Brigitta gyógymasszőr

Masszázstípusok széles választékával vár Szeged belvárosában, a Párizs Szépségműhelyben Kószó Brigitta gyógymasszőr. Minden kezelést egy előzetes ingyenes állapotfelmérés előz meg, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb masszázst. Előzetes bejelentkezés szükséges.
15% állandó kedvezményben részesülsz FRSZ tagsági kártyád, illetve rendőrségi igazolványod felmutatásával, amely más kedvezményekkel nem vonható össze.

Tovább partnerünk honlapjára.


Miskolc: Angel Szalon, szolárium, kozmetika

Az Angel Szalon Miskolcon, a Búza tér 1. szám alatt található, a piac csarnok külső, keleti oldalán. A szalonban szolárium, kozmetika, fodrászat, manikűr, pedikűr szolgáltatások vehetők igénybe. A szalon 3 db álló és 3 db fekvő szolárium géppel rendelkezik, amelyek folyamatosan karban vannak tartva. A tisztaságra és a fertőtlenítésre mindig maximálisan odafigyelnek. Az FRSZ tagok 15% kedvezményt élvezhetnek a szolárium és kozmetikai szolgáltatások szalonban kifüggesztett aktuális árából. Az engedmény érvényesítéséhez az FRSZ tagsági igazolvány felmutatása szükséges.

Partnerünk facebook oldala itt nézhető meg.

Élmény- és gyógyfürdők
úszó ember

Vásárosnamény: Szilva Termál- és Wellnessfürdő

A Vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellness Fürdőt üzemeltető Vitka Nonprofit Kft-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján a fürdő:
• az aktuális napi belépő árából az FRSZ tagjai és családtagjai (együttesen maximum 5 fő) számára 20% árkedvezményt, valamint
• az aktuális bérletei árából sávosan 20-50 % kedvezményt biztosít (30 alkalmas bérlet esetén 50 %).

A fenti kedvezmény igénybevételére az FRSZ tagok tagsági igazolványuk (MAKASZ igazolvány), vagy írásos tagsági igazolás felmutatásával szereznek jogosultságot. Az FRSZ tag hozzátartozói csak az FRSZ tag jelenlétében jogosultak a kedvezmény igénybevételére.

Tovább partnerünk honlapjára.


Vásárosnamény-Gergelyiugornya: Atlantika Vízividámpark

Tagjaink kedvezményesen látogathatják Vásárosnamény-Gergelyiugornya legkorszerűbb fürdő komplexumát, az Atlantika Vizividámparkot. Együttműködő partnerünk két darab, egyenként 2 fő részére érvényes bérletet biztosít az FRSZ tagjainak. A bérletek a záhonyi, a vásárosnaményi, a beregsurányi és a barabási tagszervezeteknél vannak elhelyezve, melyet a tagszervezetek titkáraitól igényelhet minden FRSZ tag!

Tovább partnerünk honlapjára.

Horgászat
hal
Kedvezmény bojlikra, pelletekre, kapásjelzőkre

Bojlishop egy online áruház, ahol számos kiváló minőségű termék közül válogathatsz. A weboldalon széles körű termékpaletta található, amelyek között megtalálhatók a legújabb trendeknek megfelelő bojlik, pelletek, kapásjelzők és dippek-aromák.

A Bojlishop büszke arra, hogy különleges ajánlatot kínál a Független Rendőr Szakszervezet tagjainak, 10% kedvezményt biztosítva minden vásárlásukra a honlapon. Az áruház kiváló ügyfélszolgálati csapatával és biztonságos fizetési lehetőségekkel rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy a vásárlás során maximális kényelmet és biztonságot élvezel.

Vásárolj a Bojlishop-on és élvezd a minőségi termékeket, kedvező árakat és a kiváló vásárlói élményt! Ráadásként a shop 20 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyenesen házhoz, vagy a kiválasztott csomagautomatába szállítja a megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal.

A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kuponkód az frsz@frsz.hu címre küldött levéllel igényelhető.

Tovább partnerünk honlapjára.
Link: https://www.bojlishop.com/


Bergdaróci horgásztó

A beregdaróci horgásztavon 2 fő részére rendelkezünk tiszteletjeggyel, melyről információt László Zoltán Róberttől, a beregsurányi tagszervezet titkártól kérhettek.
Elérhetőségek: Beregdaróci Horgász Egyesület, 4934 BEREGDARÓC, Külterület (Surányi u.)
Telefon: 06 20 389 2883, 06 30 389 6469


Mikepércs, Rókás tó

Debrecentől 15 km-re, Mikepércs közelében a 47-es számú főútról közelíthető meg. Vadregényes környezetben található a Rókás tórendszer, mely 3 tóból áll. A tavak mérete 4, 5 és 6 hektárosak. A vízellátást a Kati ér biztosítja. Az I-es tóban a Magyarországon fellelhető halfajok mellett a nyári időszakban az Afrikai harcsa horgászata is biztosított. A II-es tóban ponty, amur, csuka, süllő, kárász és keszeg halfajokra lehet horgászni. A közelmúltban elkészült III-as tóban kizárólag nagytestű halak kerültek betelepítésre. (ponty 18 kg, amur 20 kg fölöttiek). A területen lehetőség van sátorozni, valamint a kijelölt tűzrakó helyeken sütni-főzni. A tavon a napijegy ára FRSZ tagoknak ingyenes, a fogási mennyiség 2db nemes és 4 kg egyéb hal. Ez az I-es és II-es tavakra vonatkozik. A III-as Élménytavon kifogott halakat nem lehet elvinni. (A két tóegységen: a Rókás komplexumon, illetve a Vekeri tavon, naponta csak 2 fő mehet horgászni!)

Akinek tó felkeltette az érdeklődését, keresse Bakonszegi Imrét, a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség titkárát.

Elérhetőség: 06-70-335-52-93


Mikepércs, Vekeri tó

A Vekeri tavat Debrecenből a Mikepércs felé vezető 47. sz. főúton keresztül lehet megközelíteni. A főútról a Hosszúpályi felé vezető útra kell lefordulni! Ezen az úton mintegy 6 km-es autózást követően a Dorcas camping mellett található a festői szépségű Vekeri tó.
A tó kb. 13 hektáron terül el, átlagos mélysége 1,60 m. A tó partján sátorozni is lehet, tűzrakási lehetőség a kiépített tűzrakó helyeken. A tóban ponty, amur, dévér, kárász, csuka , süllő, harcsa és meg egyéb keszegfélék fogható. A tavon 06:00-18:00-ig nappali, 18:00-06:00-ig pedig éjszakai jegy van érvényben. A horgászat FRSZ tagok részére ingyenes! (A két tóegységen: a Rókás komplexumon, illetve a Vekeri tavon, naponta csak 2 fő mehet horgászni!)
Akinek tó felkeltette az érdeklődését, keresse Bakonszegi Imrét, a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség titkárát.

Elérhetőség: 06-70-335-52-93


Penyige, Szenke tó

A horgászás szerelmesei már Penyigén (Fehérgyarmat mellett) is hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol kellemes környezetben elhelyezkedő, folyamatosan telepített horgásztó vár minden érdeklődőt. A tó vízmélysége 2-6 m között változik. A tavat a Szenke patak táplálja, szélessége 50-200 m közt változik, hossza kb.3000 m. A Szenke-Tó holtág jellegű, jól megközelíthető és igen gazdag növény és állatvilággal rendelkezik. A tóban található halfajták: keszeg, dévérkeszeg, kárász, ponty, amur, busa, csuka, harcsa, süllő.
Az üzemeltető 1 területi horgászengedélyt és egy tiszteletjegyet bocsátott a rendelkezésünkre, melyekkel az FRSZ tagok 2x2 bottal, kijelölt állandó horgászhelyeken horgászhatnak. Természetesen állami jegy szükségeltetik, a fogási naplót a Horgásztanya büféjében vehetik fel az érdeklődők.
További információt Badar József és Csehné Nyilas Edina ad, akiket Kölcse Határrendészeti Kirendeltségen kereshettek (44/435-623, BM: 32/76-60).

Pénzügyi Szolgáltatás
pénzeszsák

 Nyíregyháza: biztosítási alkusz-szolgáltatás

Térítésmentes biztosítási alkusz-szolgáltatás, mellyel csökkentheted biztosítási díjad, továbbá támogathatod a Police Caritas alapítványt is! A Gyémántház Kft munkája során:

 • Javaslatokat készít a "testre szabott", egyedi biztosítási megoldásokra.
 •  Alkuszként látja el az üzletkötői, ügynöki, biztosításközvetítői feladatokat.
 • Javaslatai alapján a típus- és egyedi biztosítások esetében a legkedvezőbb ajánlatok közül választhatja ki a Megbízó a megfelelő kockázati fedezetet.
 • Biztosításközvetítői, alkuszi tevékenységük kiterjed a Megbízó személy-, felelősség-, vagyon- és gépjármű biztosításaira is.
 • Átvállalja a Megbízó biztosítási adminisztrációs teendőit (nyilvántartás, díjfizetés figyelése, díjátutalás bonyolítása, díjigazolás és zöld-kártya beszerzése, stb. Káresemény esetén tanácsot ad, és közreműködik a szakszerű és gyors kárrendezésben.
 • A lízing és hitelügyletekkel foglalkozó Megbízók részére a szervezetük működési struktúrájához igazított biztosítási monitoring és szerződéskezelő rendszert dolgoznak ki. Igény esetén teljes körűen működtetik is azt. Foglalkoznak gépjárművek átíratásával és eredetiség vizsgálattal is.
 • A Társaság szolgáltatásai az ügyfél részére szabály szerint díjmentesek, mert azok ellenértéke a biztosítási díjba beépített és a biztosító által folyósított jutalék.

A Gyémántház Kft. vállalta, hogy Gyémántház Kft-n keresztül kötött biztosítások után a Police Caritas Közhasznú Alapítvány bankszámlájára,

 • kötelező biztosítás esetén, legalább 5 000 Ft éves díj esetén 1 000 Ft-ot,
 • egyéb biztosítás esetén egyedi megállapodás alapján utal.

A Gyémántház Kft szolgáltatásának igénybevételére az FRSZ tagok, valamint minden rendőrségi dolgozó jogosult.

Ehhez az frsz2011@freemail.hu email címet és az frsz2011 jelszót kell használni.

További információt a Gyémántház Kft honlapján https://gyemanthaz.hu/ találhattok, vagy keressétek a Kft összekötőjét, Tóth Zoltán urat (06-70-333-1962).


Nyíregyháza: biztosítási alkusz szolgáltatás

Az FRSZ és a BIZTOR Alkusz Kft közötti együttműködési megállapodás alapján partnerünk vállalja, hogy:

 • szakmailag és árérték arány szerint átvizsgálja már meglévő biztosításainkat (élet, lakás, felelősség, cascó, kötelező stb.);
 • szükség esetén javaslatot tesz a szerződés átdolgozására, biztosítók megversenyeztetésére;
 • új biztosítási igényeinket megversenyezteti a hazánkban működő valamennyi biztosítónál;
 • kár esetén segítséget nyújt érdekeink érvényesítésében (kárbejelentő kitöltése, kárszakértővel időpont egyeztetés, tárgyalás stb.).

 

A BIZTOR Alkusz szolgáltatása ingyenes, így annak igénybevétele jelentős megtakarítást hozhat, még akkor is, ha ragaszkodunk jelenlegi biztosítónkhoz. A BIZTOR Alkusz Kft szolgáltatásának igénybevételéhez egy alkuszi megbízást kell kitölteni és megküldeni acidor.mihaly@biztor.hu email címre.

További információ a BIZTOR Alkusz Kft honlapján  vagy Cidor Mihály úrtól (06 42 595 248, 06 70 319 6500, cidor.mihaly@biztor.hu )

Sport, szabadidő
labda

Állandó kedvezmény a Budapesti Operettszínház előadásaira

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Budapesti Operettszínházzal kötött együttműködési megállapodás alapján a színház minden repertoárelőadásra történő jegyvásárlásra 5 (öt) % általános kedvezményt biztosít az FRSZ tagok számára. (A kedvezmény a VIP – páholyszerviz-szolgáltatásra jogosító jegyekre nem vonatkozik!)

A kedvezmény online jegyvásárlás és személyes (színházi jegypénztári) vásárlás esetén is érvényesíthető egy egyedi kód megadásával:

Online felületen ( a www.operett.hu oldalon) a jegyek kiválasztása után a kosárnál, a Törzsvásárlói kártya száma / Kedvezménykód mezőbe írva aktiválható a kód.

Személyes jegyvásárláskor a partner kódot szóban kell közölni a pénztárossal és be kell mutatni az FRSZ tagsági igazolványt.

A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kódot tagjaink az frsz@frsz.hu vagy az frsz@orfk.police.hu címre küldött elektronikus levélben, vagy helyi tisztségviselőinktől igényelhetik. (A kódot igénylő e-mailben kérjük megadni az igénylő FRSZ tag nevét és születési idejét.)


Budapest: Platán étterem

A 2006 tavaszán megnyílt Platán Éttermet egy szép platánfa tövében, Budapesten, a Dózsa György út és a Városligeti fasor sarkán, otthonos, családias környezetben található. Az étterem aktuális áraiból 10 % kedvezményt biztosít tagjainknak, tagsági igazolványuk felmutatása ellenében.

Tovább partnerünk honlapjára.


Kiskunhalas: Angel Gym edzőterem

Az Angel Gym (Kiskunhalas) 10 % kedvezményt biztosít az edzőterem eszközeinek használatából és hozzájuk tartozó szolgáltatásokból FRSZ tagok számára! Szórólap letöltése innen.

Tovább partnerünk facebook oldalára.


Szentendre: Paintball és Airsoft - Paintball Hungary Kft.

Partnerünk a Paintball Hungary Kft. kedvezményt biztosít tagjaink számára a paintball és az airsoft játékok aktuális áraiból. A Paintball Hungary Kft. 1997-ben alakult és elsőként foglalkozott bejegyzett cégként hivatalosan paintball játékok szervezésével. Az akkor még csak szűk réteg által ismert szórakozási lehetőséget akarta meghonosítani és mindenki számára elérhetővé tenni. 2008-ban az Airsoft játékot is felvették kínálatukba, az egyéni játékosok és a csapatépítő cégek, baráti társaságok nagy örömére. 2002 augusztusában nyitották meg új pályájukat, több mint hat hektáron Szentendre külterületén, Izbégen (a volt rakétás laktanyában).

A paintball játék alapdíjából 20 %, a lőszerből 10 % kedvezmény, az airsoft belépő árából, a lőszerből és a terepruha bérlés árából 10-10 % kedvezményt vehetnek igénybe tagjaink. Akinek semmilyen felszerelése nincs az airsofthoz, az a belépőt, a fegyvert és a játékhoz szükséges maszkot is 20 % kedvezménnyel veheti igénybe. A kedvezmény az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával vehető igénybe.

Tovább partnerünk honlapjára.


GKSPORT.HU

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a GKSPORT.HU webshop az általuk forgalmazott sportruházat és sportcipők árából 5% kedvezményt biztosít az FRSZ tagjainak.

A webshop igyekszik minden olyan ruházatot, cipőt, edzéstámogató eszközöket egy helyen forgalmazni, amely a kézilabdakapusok és kézilabda játékosok ruházat, sportcipő és védőfelszerelés igényeit ki tudja elégíteni.

A GKSPORT.HU webshop honlapja ezen a linken érhető el.

A kedvezmény érvényesítéséhez egy kuponkód megadása szükséges, amely az frsz@frsz.hu címre küldött email-ben, vagy helyi tisztségviselőinktől igényelhető.

Számítástechnika, Mobiltelefon

Budapest: VIP-Phone

A VIP-Phonnal létrejött együttműködésünk alapján az FRSZ tagok 2.000 Ft,- kedvezménnyel vásárolhatnak kártyafüggetlen mobiltelefonokat, tableteket, és a tartozékokhoz is 10 % kedvezménnyel jutnak hozzá. A kedvezményt az FRSZ tagok tagságuk igazolásával vehetik igénybe a 1138 Budapest Váci út 136/c alatti üzletben.

Tovább partnerünk honlapjára.


Szeged: Konzolsziget

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Szegedi Konzolsziget használt termékeinek árából 10 %-os kedvezményt biztosít tagjaink számára, amit FRSZ tagsági igazolványuk bemutatásával tudnak érvényesíteni.

Tovább a Konzolsziget honlapjára


Vásárosnamény (Csaroda): BÁN MANUFACTURING - mobiltelefonok és laptopok javítása

Az FRSZ és a BÁN MANUFACTURING Support Kft. közötti együttműködési megállapodás alapján partnerünk 20 % kedvezményt biztosít tagjaink számára a mobiltelefonok és laptopok javítása során a nyilvánosan meghirdetett munkadíjból. A BÁN Kft. az FRSZ Beregsurányi futballcsapatának fő támogatója is!
Partnerünk részletes tájékoztatója letölthető innen

Tovább a Bán Manufacturing honlapjára

Üzemanyag
bezinkút

Nyugat-Dunántúl: Concordia benzinkút

A Concordia Szombathely Kft. - a MOL GOLD listárból - 18,- Ft/liter kedvezményt biztosít az FRSZ tagjai számára a Szombathelyen, Körmenden, Pápán és Győrben található benzinkutaknál, valamint a Torony benzinkútnál való tankoláskor. A kedvezmény az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával vehető igénybe.

Tovább partnerünk honlapjára.


Pápa: OIL benzinkút

Pápán a Külső-Veszprémi úton nyílt OIL Töltőállomás és az FRSZ között együttműködési megállapodás jött létre. A megállapodásban foglaltak szerint tankolás után a pénztárnál minden FRSZ tag, aki tagságát igazolja (érvényes FRSZ-MAKASZ-kártyával), a benzinkút „totemoszlopán" feltüntetetett 95-ös benzin és gázolaj aktuális árából -10 Ft kedvezményt kap.

Vásárlási kedvezmények vegyesen
bevásárlókocsi
Országos: Power Sport Depo webáruház

A webáruház kiváló minőségű táplálékkiegészítő termékeket kínál elérhető áron, melyek nemcsak idehaza, hanem az USA-ban is a legkedveltebbek és legkeresettebbek közé tartoznak. Ezek a kiváló minőségű termékek amerika legfejlettebb gyáraiban készülnek, a legújabb laboratóriumi eljárások mellett, válogatott alapanyagokból a kiváló minőség elérése érdekében. A webáruházban nemcsak vásárolhatsz hanem szakképzett edzőtől saját edzésprogramot is igényelhetsz, kifejezetten a Te céljaid és edzettségi állapotodnak megfelelően. Partnerünk 5 % kedvezményt ad tagjainknak az interneten keresztül rendelhető termékei árából.

Tovább partnerünk honlapjára.


Könyvajánló: Egy volt rendőrkapitány különleges történetei

Dr. Váczi István 25 évig volt rendőr, ebből közel 13 évig rendőrkapitány. A tavalyi leszerelését követően megírta a Kapitány voltam című könyvét, ami 79 izgalmas, vicces és szórakoztató rendőrségi történetet tartalmaz. Idén 92 új történettel elkészült a könyv folytatása is. Mindezek már e-book és hangoskönyv formában is elérhetőek. A Független Rendőr Szakszervezet tevékenységének elismeréseként a könyv szerzője a tagok részére felajánlott egy 10%-os vásárlási kedvezményt, amely az internetes vásárlás során egy (tisztségviselőinktől és központi irodánktól) beszerezhető kuponkóddal érvényesíthető a könyv honlapján. (Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ez a kedvezmény csak 2021. 06. 30-ig vehető igénybe!) A honlapon keresztül bele is lehet olvasni a könyvekbe és a szerző saját felolvasásában több részlet a hangoskönyvből is meghallgatható. Jó szórakozást kívánunk a könyvhöz!

Tovább a szerző honlapjára.


Budapest: Tapétacenter

Az FRSZ és a Hajlék-2000 Kft. közötti együttműködési megállapodás három budapesti üzletben 10% vásárlási kedvezményre jogosít. Tapétawebáruházainkban tapétát, posztert és öntapadós tapétát vásárolhatnak 10% kedvezménnyel. Akció esetén további rendkívüli 10% FRSZ kedvezménnyel juthatnak a termékekhez tagjaink. A vásárlásokhoz az üzletekben FRSZ - MAKASZ igazolvány felmutatása, a webáruházakban történő vásárlás esetén pedig kupon kód szükséges, amit tagjaink tisztségviselőinktől tudhatnak meg.

Üzletek:

 • 1047 Budapest Perényi Zsigmond utca 47.
 • 1081 Budapest Szilágyi utca 1/A.
 • 1089 Budapest Delej utca 43.

Tovább partnerünk honlapjára.


Budapest: Lehner és Társa nyílászárók

A 90-es évek elején alapított cég budapesti telephelyén modern és a minőségéről híres, németországi REHAU műanyag nyílászárókat állít elő és végzi azok beszerelését mind vállalati, mind egyéni megrendelők számára. A Megrendelő igényeinek konkrét felmérése és a munka elvégzése egyszerűen és gyorsan zajlik. Tapasztalt szakemberek a helyszínen gyorsan és precízen felmérik a munkát, tisztázzák az igényelt műszaki, design - és szín paramétereket, majd 48 órán belül írásos árajánlatot tesznek a termékek előállítására és beszerelésére. Az írásban történt megrendelés után üzemükben elkészítik a nyílászárókat, a helyszínre kiszállítják és beépítik azokat. A Megrendelő biztonságos, környezetbarát és kényelmesen használható termékek birtokába kerül, amelyek megfelelnek a 21. század elvárásainak.
A Lehner és Társa Ablakgyártó és Kereskedelmi Kft. - 6% kedvezményt biztosít az FRSZ tagjainak. A kedvezmény igénybevételének a feltétele, az FRSZ tagsági igazolvány vásárláskor történő felmutatása.

Tovább partnerünk honlapjára.


Budapest és Szentendre: DIEGO – laminált padló, szőnyeg, függöny

A DIEGO - a szakszervezetünkkel kötött együttműködési megállapodás alapján - 7 % kedvezményt biztosít tagjaink számára a budapesti Pólus Centerben és a Szentendrén található áruházaiban kínált termékek áraiból. A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a magyarországi laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. Az áruházlánc széles választékából az FRSZ tagok tagsági igazolványuk felmutatásával vásárolhatnak kedvezményesen.

Tovább partnerünk honlapjára.


Budapest: Molecz Fény, lakásvilágítási eszközök

A Molecz-Fény Kft. az osztrák Orion világítótest-kereskedelmi és -gyártó cég budapesti leányvállalata. Cégük 1994 augusztusa óta áll a kereskedelmi és a lakossági ügyfeleik rendelkezésére. Üzletük szakképzett munkatársai több mint 1000 m2-es bemutatótermükben állnak vásárlóik és kereskedelmi partnereik rendelkezésére, ahol megközelítőleg 7000 lámpatestet tudnak bemutatni. Üzletük Magyarország legnagyobb ez irányú tevékenységet folytató kereskedelmi cége, választékuk felöleli a lakásvilágítási eszközök teljes területét, az exkluzív, 24 karátos arannyal bevont ólomkristály lámpáktól kezdve kültéri, kerti világítótesteken, kandelábereken át az egyszerű mennyezetvilágítókig. Közvetlen logisztikai kapcsolatban állnak a bécsi anyacégükkel és az Orion lámpagyár 20000 m2-es raktárkészletével, ahonnan a legrövidebb időn belül tudják szállítani az akár több száz tételes megrendeléseket is. Üzletük Budán a Karolina úton található, ahol saját parkolóval rendelkeznek mind az üzletük első, mind hátsó frontján.

Partnerünk az FRSZ tagok számára az alábbi kedvezményt biztosítja:

 • 20.000 FT-os értéktől 5%,
 • 100.000 FT-os értéktől 10%,
 • 150.000 FT-os értéktől 15%

A kedvezmény igénybevételének feltétele, az FRSZ tagsági igazolvány helyszínen történő felmutatása.

Tovább partnerünk honlapjára.


Miskolc: Mundér - katonai ruhabolt

A katonai ruházatokat, felszereléseket, ritkaságokat, valamint munkaruhákat árusító MUNDÉR Ruhabolt 10 % kedvezményt biztosít tagjainkak, FRSZ tagsági igazolványuk felmutatása esetén. Az üzlet Miskolcon, a Búza tér 12. alatt található.

Tovább partnerünk facebook oldalára.


Miskolc: Wondex papír-írószer

Partnerünk, a WONDEX Kft. 10 % kedvezményt biztosít tagjaink számára a Miskolc-Pláza üzletközpontban lévő papír-írószer üzletében forgalmazott termékekre. A kedvezmény az akciós termékek, valamint a tintapatronok, festékkazetták és másoló papírok kivételével valamennyi árúra kiterjed.

Tovább partnerünk honlapjára.


Miskolc: CORNEX Horgászcentrum

A CORNEX Horgászcentrum minden termékére 10% árkedvezményt, 20 000 Ft feletti vásárlás esetén 20% kedvezményt biztosít FRSZ tagok részére!

Tovább partnerünk honlapjára.


Szolnok: Reintex Kft., katonai ruházat

Az FRSZ és a Reintex Kft. közötti együttműködési megállapodás alapján tagjaink tagsági igazolványuk felmutatásával 10 % kedvezménnyel vásárolhatnak a katonai ruházati termékeket és egyéb katonai felszerelési tárgyakat a Kft. Szolnoki üzletében. A cég által forgalmazott termékek nagy keresletnek örvendenek. Mint köztudott, a katonai ruházati termékek erős igénybevételre tervezettek és komoly minőségvizsgálati ellenőrzések mellett gyártottak. Ezek a termékek keresettek, mint munkaruhák, de igen népszerűek a fegyveres testületek, vadászok, horgászok, vagyonőrök, természetjárók és a szabadban foglalatoskodók között. Nemzetközi kapcsolataik révén, lehetőségük van árukészletük folyamatos bővítésére, így termékeik széles skálája áll vásárlóik rendelkezésére.

Tovább partnerünk honlapjára.

Share This