logo

ÜDÜLTETÉS

Külföldi nyaralás

Szakszervezetünk néhány utazási irodával és külföldi szálláshellyel is együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy tagjaink ne csak belföldön, hanem az országhatárokon túl is kedvezményesen üdülhessenek. A kedvezmények rendszerint az FRSZ tagsági igazolvány felmutatásával érvényesíthetők, és természetesen kiterjednek a szolgáltatást igénybe vevő családtagokra is.

Fentieken túl ajánljuk tagjaink figyelmébe a MAKASZ üdülési kedvezményeit is, mivel az FRSZ tagsági igazolvány azok igénybevételét is lehetővé teszi.  Ezekről a MAKASZ honlapján található bővebb információ, ahol a kedvezmény keresőn belül az „utazás, szállás” címszó alatt még több utazási iroda ajánlata várja az FRSZ tagokat.

A MAKASZ honlapján az információk teljes köréhez csak a MAKASZ tagok férnek hozzá, ezért célszerű az oldalon belépni a név és a kártyaszám (illetve az FRSZ tagsági igazolvány számának) megadásával. (Figyelem! A név beírásakor figyelj a kisbetű, nagybetű és ékezetek, valamint szóközök használatára. A kártyaszám beírásakor pedig a számokat ne tagoltan – ahogy a kártyán szerepelnek -, hanem egymás után, folyamatosan írd be.)

Nyaralás Bulgáriában

tengerpart

Ajánljuk tagjaink figyelmébe a Bulgáriai Napospart egyik legkedveltebb részén található Severina Apartmanhotel szolgáltatásait. A hotel mindössze 5 percnyi sétára van a tengertől és az aquaparktól, és 20 percnyi sétára Napospart központjától. Több étterem, üzlet és kávézó található a közelben. A vendégek megtekinthetik Neszebar ősi városát, amely mindössze 5 percnyi autóútra található a szállodától. Burgasz repülőtere pedig 30 percen belül érhető el autóval.

A szálloda 43 (4 és 6 fős) apartmanból áll. Minden apartman légkondicionált, és kábel TV-vel felszerelt. A szállodában egy étterem is működik. Minden apartman medencére néző erkéllyel, hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarokkal és egy étkezővel rendelkezik. 

A kanapéágy és egy fürdőszoba zuhanyzóval az összes apartmanban alapfelszereltség. A szálloda éttermében bolgár és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A hotel bárjában különböző hideg és meleg italokat kínálnak. A legkisebb vendégeket egy játszótér és egy játékszoba várja.

Bővebb információ a hotelről itt olvasható.

Fényképalbum itt!

Korai foglalás esetént 10 – 20 % közötti kedvezményt adnak. Az apartmanok 2020. évi árjegyzéke itt tekinthető meg. (pdf csatolva!)

Bővebb információ: Kiss János István 36 70 382-3366, vagy 03 32 21-45 (BM), vagy kissjaga@gmail.com vagy kiss.janos@hajdu.police.hu

Euro Travel

A hazai utazásközvetítői piac egyik piacvezető résztvevőjével, az Euro Travel Utazásszervező és Közvetítő Irodával kötött együttműködési megállapodás alapján a jó minőségű szolgáltatásokat és színvonalas programokat kínáló iroda aktuális áraiból 8 % kedvezményt biztosít az FRSZ tagok számára.

Bővebb információ az iroda honlapján, itt.

Grand Tours utazási iroda

Az FRSZ 2009. április 20-án együttműködési megállapodást kötött a Grand Tours 2000 Kft.-vel. A szerződés alapján a Grand Tours az általa szervezett belföldi és külföldi utakra a nyilvánosan meghirdetett aktuális árából az FRSZ tagjai és családtagjaik részére elő- utó- és főszezonban 2017. január 01-től egyaránt 8 % kedvezményt biztosít.

Fontos tudnivaló, hogy a kedvezmények igénybevételére tagjaink a tagsági igazolványuk felmutatásával szereznek jogosultságot, valamint a Grand Tours 2000 Kft. egyes esetekben a tagszervezet titkárától tagsági viszony igazolást kérhet. A kedvezmény igénybevételére jogosult még a tag házastársa vagy élettársa, valamint a velük egy háztartásban élő kiskorú gyermekek. A Grand Tours útjai Görögország, Spanyolország, Olaszország és Horvátország üdülőhelyeire irányulnak, de az iroda görög körutat is szervez. A Kft. belföldi kínálatában a Bükk hegység és Bánkút szerepel.
katalógusunkat is postázzuk Önnek!

Bővebb információ az utazási iroda honlapján, itt!

Analit Utazási Iroda

A Szekszárdon működő ANALIT utazási iroda a honlapján meghirdetett saját szervezésű útjainak szállás áraiból 10 % kedvezményt biztosít tagjainknak. (Kedvezményt az oldalon található utazásokból nem tudnak adni, de a hírlevélre feliratkozott és velük utazott kedves utasok között évente több alkalommal belföldi utazást sorsolnak ki!)

Bővebb információ az utazási iroda honlapján, itt!

Erdély: Maros Panzió

maros-panzio-marosfo

Az FRSZ és a Maros Panzió közötti együttműködési megállapodás alapján tagjaink és családtagjaik elő- és utószezonban 20%, főszezonban 10 % kedvezménnyel üdülhetnek Erdélyben, a Hargita megyei Marosfőn található Maros Panzióban.

Erdély egyik kedvelt klimatikus üdülőhelyén fekvő Marosfő igen népszerű a turisták körében, mivel olyan turisztikai látványosságok, mint a Gyilkos-tó, Békás-szoros, Parajd, Szováta, Korond, Szt. Anna-tó csupán karnyújtásnyira találhatók. A sportok kedvelői is szívesen látogatnak Marosfőre, ahol jól kiépített infrastruktúra (sípálya, felvonó, különböző sportpályák) fogadja az aktív pihenésre vágyókat. Vendégeket a panzióban nyugati színvonalú szállás- és tisztálkodási körülmények, csend, vendégszeretet és hagyományos erdélyi konyha ízei várják.

Kényelmükről nyolc saját fürdővel rendelkező szoba, internet hozzáférhetőség, felszerelt konyha, parkoló, kemence, gyerekek számára játszótér gondoskodik.

Bővebb információ:
• Kovácsné Koós Judittól ( BRFK X. ker. Rk. / 50 172; 06 20 236 27 11) és
• a panzió honlapján

Share This