logo

KEDVEZMÉNYEK

MAKASZ kedvezménykártya

A Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség (MAKASZ)  és az FRSZ 2006. óta működik együtt a tagság igényeinek kiszolgálása érdekében. Az együttműködés mélységét leginkább az juttatja kifejezésre, hogy az FRSZ igazolvány egyben a nagy kiterjedésű MAKASZ kedvezmény-rendszer igénybevételére is feljogosítja birtokosát!

$

FRSZ tagsági igazolvány = MAKASZ kedvezménykártya

$

Egyetlen kártya, több mint ezer kedvezmény. Ismerd meg lehetőségeid!

$

Belépés a MAKASZ oldalára

$

A MAKASZ-kártya érvényességi ideje

FRSZ tagsági igazolvány = MAKASZ kedvezménykártya

MAKASZ-KÁRTYA hátoldalas
Az FRSZ – MAKASZ kártya kettős funkcióval bír:

Az FRSZ tagsági igazolvány tehát a MAKASZ kedvezménykártyájának közvetítésével egy komplex engedményrendszert tesz elérhetővé tagjaink számára.

A célirányosan, csak a szakszervezeti tagság részére kialakított és 10 éve folyamatosan fejlesztett kedvezményrendszer az élet majd minden területén biztosít különböző mértékű, de minden esetben számottevő árengedményeket. A rendszer sarokkövei az országos lefedettség, a legnagyobb kedvezmény elve és a mindennapi használhatóság.

A MAKASZ kártyát okostelefonos applikációval is használhatod! A digitális MAKASZ kártya készen áll rá, hogy bárhol, bármikor biztosítsa számodra a jól megszokott MAKASZ-os kedvezményeket. (A telepítési útmutató itt olvasható.)

Egyetlen kártya, több mint ezer kedvezmény. Ismerd meg lehetőségeid!

Makasz_Logo

A MAKASZ célja felkutatni azokat a lehetőségeket és kedvezményeket, melyek előnyt biztosítanak az FRSZ tagságának a tagsági jogviszonnyal nem rendelkezőkkel szemben.

Az azonnali készpénz-megtakarítást eredményező árengedmények rendszere Magyarország egész területére kiterjed.

A MAKASZ országos vásárlói közösség, amely az általa létrehozott Kedvezménykártya Programmal lehetőséget ad tagjai számára, hogy egyetlen kártya felmutatásával több, mint ezer elfogadóhelyen azonnali kedvezményeket vehessenek igénybe.

A felhasználási lehetőségek az autóvásárlástól az újság-előfizetésen, könyvvásárláson, banki és biztosítási szolgáltatásokon át, a mobiltelefon használatig és több ezer egyedi engedményadó hely (üzletek, szolgáltatók, vendéglátó-ipari, idegenforgalmi, turisztikai vállalkozások) saját kínálatának árengedményes igénybevételéig terjednek. A MAKASZ kiemelt partnereinek listája itt tekinthető meg.

A meglévő vásárlási szokások figyelembe vételével, tudatos vásárlással elérhető kedvezmény mértéke éves szinten meghaladhatja a 100 ezer forintot. Hogy ezt miként lehet elérni, arról itt nézhetsz meg ábrát.

Mindezekről részletes és naprakész információt a MAKASZ honlapja szolgáltat tagjaink számára.

A különböző kedvezmények közötti tájékozódást segíti a MAKASZ blog oldala, ahol különféle cikkek, hírek és aktualitások olvashatók közérthető és szórakoztató stílusban.

Az innen elérhető információs blog oldalt ajánljuk tagjaink figyelmébe.

Belépés a MAKASZ oldalára

A MAKASZ honlapján  az információk teljes köréhez csak a MAKASZ tagok férnek hozzá, ezért érdemes az oldalra belépni, és úgy böngészni a különböző kedvezmények között!

A belépéshez a neved és az FRSZ tagsági igazolványod számának megadása szükséges. Úgy írd be a nevedet, ahogy az a tagsági igazolványon szerepel, és figyelj a kisbetű, nagybetű, ékezetek, valamint szóközök használatára. A kártyaszám beírásakor pedig a számokat ne tagoltan – ahogy a kártyán szerepelnek -, hanem egymás után, folyamatosan írd be.

Javasoljuk, hogy kövesd a MAKASZ-t a Facebookon és Instagramon is, ahol naprakész tájékoztatást kaphatsz az új, és az aktuális kedvezményekről. Lépj be a MAKASZ kártya facebook csoportjába is, hogy ne maradj le semmiről!

Amennyiben szükséges, akkor az egyes kedvezményekről további tájékoztatás kérhető a MAKASZ csapatától (hétfőtől – csütörtökig 8.00 – 14.30 óra, pénteken 8.00 – 12.00 óra között) az alábbi elérhetőségeken:

Bízunk abban, hogy tagjaink elégedettséggel használják a MAKASZ nyújtotta kedvezmények rendszerét.

A MAKASZ-kártya érvényességi ideje

A MAKASZ-kártya érvényessége 1 évig tart, a tárgyév augusztus 31. napjáig. Az érvényességi idő minden évben újabb egy évre automatikusan meghosszabbodik mindazon tagok esetében, akiknek a szakszervezeti tagsági jogviszonya korábban nem került megszüntetésre.

Vásárláskor, illetve bármilyen kedvezmény igénybevételekor a MAKASZ-kártya érvényességét kétféle módon lehet igazolni: digitálisan (okostelefonos applikációval), vagy (okostelefon hiányában) a kártya hátoldalára ragasztott érvényesítő címkével.

A digitális MAKASZ-kártya készen áll rá, hogy bárhol, bármikor biztosítsa számodra a jól megszokott MAKASZ-os kedvezményeket. A telepítési útmutató ezen a linken olvasható, vagy megtekinthető az alábbi videóban.

 

 

Azon tagjaink, akik nem rendelkeznek okostelefonnal az frsz@frsz.hu vagy az frsz@orfk.police.hu címre küldött e-mailben kérhetik évente egy alkalommal a MAKASZ-kártya érvényességének igazolásához szükséges címke megküldését. Állományban lévő tagjaink részére a szolgálati helyükre futár útján, a korábban nyugdíjba vonult vagy leszerelt tagoknak pedig a lakcímre postázzuk az érvényesítő címkét. Az érvényesítő címkét az FRSZ tagsági igazolvány hátoldalára kell felragasztani, az alábbi videóban látható módon.

 

A címkén feltüntetett érvényességi idő lejárta természetesen nem jelenti az FRSZ tagsági jogviszony megszűnését, csak azt jelzi, hogy mely időpontig jogosult a tag a MAKASZ által biztosított kedvezmények igénybevételére!

Az FRSZ – MAKASZ kártya érvényességi idejével kapcsolatos tudnivalókat egy külön cikkben is összefoglaltuk, mely ezen a linken olvasható, az információk értelmezéséhez pedig az alábbi videó nyújt segítséget:

 

Share This