logo

KEDVEZMÉNYEK

MOSZ kedvezménykártya

MOSZ kartya

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy – szakszervezetünk Munkástanácsok Országos Szövetségében fennálló tagságára építve – újabb kedvezménykártyát biztosítunk valamennyi FRSZ tag számára. A kártya külön igazolás nélkül lehetővé teszi a MOSZ tagokat megillető OTP kedvezmények igénybevételét, és elérhetővé teszi az Euro Discount Club (EDC) törzsvásárlói rendszer kedvezményeit is.

$

A MOSZ kártya által biztosított kedvezmények részletei

$

Tudnivalók a MOSZ kártyával történő ellátásról

A MOSZ kártya által biztosított kedvezmények részletei

A MOSZ kártyával közvetlenül a bankfiókokban lehet igénybe venni az OTP Bank által a MOSZ tagok számára biztosított kedvezményeket, melyekről itt olvasható részletes tájékoztató.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kedvezményt azok is igénybe vehetik, akik már rendelkeznek OTP Banki lakossági számlacsomaggal.

Az Euro Discount Club (EDC) egy kombinált törzsvásárlói rendszer, mely átlagosan 11,4%-os kedvezményt biztosít az élet minden területén mindazoknak, akik rendelkeznek olyan érvényes – vonalkódot is tartalmazó – kártyával, melyen szerepel az EDC logója.

Az EDC kártyának 5 kedvezményfokozata létezik (Basic, Light, Classic, Extra és Business), melyek közül az FRSZ tagokat a CLASSIC fokozat szerinti kedvezmények illetik meg.

Az elfogadóhelyek ezen a linken tekinthetők meg. A kereséshez nem kell belépni az oldalra, elég beírni a keresett üzlet, termék, vagy szolgáltatás nevét, majd a „keresés” gombra kattintani. Amennyiben ezek megadása nélkül csak az ország és a város nevét írjuk be, akkor az ott elérhető összes kedvezményt listázza ki az oldal.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a MOSZ kártyán szereplő VODAFONE logo nem takar új kedvezményt, tagjaink továbbra is a Vodafone FRSZ flotta kedvezményeit élvezhetik. Ennek az igénybevételére vonatkozó részletszabályok itt olvashatók.

A MOSZ és az OTP BANK Nyrt. együttműködésének köszönhetően tagjaink most kedvezménnyel léphetnek be az Egészségpénztárba.

Minden befizetés után igénybe vehető a 20%-os adóvisszatérítés, de nem csak a havi befizetések számítanak, hanem mód és lehetőség van összekapcsolni a normál bankkártyával, így amikor az EP kártyával fizetnek a gyógyszertárban vagy a magánegészségügyben, akkor már gyűjtik a visszatérítést.

További részletek az innen letölthető tájékoztató anyagban olvashatók.

A kedvezményes belépéshez szükséges kódot az FRSZ tagok az frsz@frsz.hu vagy az frsz@orfk.police.hu címre küldött levéllel, vagy helyi tisztségviselőinktől igényelhetik.

Tudnivalók a MOSZ kártyával történő ellátásról

A MOSZ kártyákat – fő szabály szerint – helyi tagszervezeti tisztségviselőink osztják ki tagjaink számára június hónapban.

Kivételesen – technikai okok miatt – néhány tagszervezet esetében Központi Koordinációs Irodánktól (KKI) kell igényelni a MOSZ kártya megküldését.

Azt, hogy a MOSZ kártya a tagszervezeti tisztségviselőnél, vagy a KKI-n vehető-e át, az innen letölthető listában ellenőrizhető.

Első körben azokat látjuk el MOSZ kártyával, akik 2019. december 01. előtt léptek be az FRSZ-be. A később belépettek számára 2020. szeptember hónapban biztosíjuk a MOSZ kártyát.

Az első körben kiosztásra kerülő MOSZ kártyák érvényessége 2021. február 28-ig tart. A kártya érvényességi idejének meghosszabbításához szükséges érvényesítő címkét 2021. február hónapban küldjük majd meg tisztségviselőink számára.

Share This