logo

Ügyvédi kedvezmény FRSZ tagoknak!

2021.06.28.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Dr. Mata Anett Ügyvédi Iroda 33 %-os, 1 éves FRSZ tagsággal rendelkezőknek pedig 50 %-os árkedvezményt biztosít aktuális áraiból. A kedvezmény a tagsági igazolvány bemutatásával érvényesíthető.

Az ügyvéd asszony korábban az FRSZ Jogsegélyszolgálatánál is dolgozott, és számos munkaügyi perben eredményesen képviselte tagjainkat.

Dr. Mata Anett elérhetőségei: anett.mata@gmail.com és +36 30 99 04 532

Ismeretes, hogy a szakszervezetek csak a foglalkoztatási jogviszonyból eredő perekben biztosíthatnak tagjaik számára jogi képviseletet, más ügyekben tehát külsős ügyvéd igénybevételére lehet szükség. Ilyen esetekben jöhet jól az Ügyvédi Iroda és az FRSZ közötti együttműködési megállapodás alapján igénybe vehető kedvezmény.

Felhívjuk tagjaink figyelmét arra is, hogy büntető perekben, valamint minden olyan jogvitás ügyben, melyben a vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerint az FRSZ Jogsegélyszolgálata nem láthatja el a tag jogi képviseletét, a tagszervezet vezetősége dönthet arról, hogy részben vagy egészben átvállalja-e a tag által képviseletének ellátásával megbízott ügyvéd munkadíját. Erről további információ olvasható ezen a linken.

Archívum

Share This