logo

MRK választás: támogasd az FRSZ tagjait és tisztségviselőit!

2022.04.20.

A Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) idén közgyűlési választást tart. A választáson csak azok indulhatnak, akiknek a 2022. április 13-tól május 03-ig tartó időszakban sikerül összegyűjteniük az MRK választási szabályzatában meghatározott számú ajánlószelvényt.

A választáson az FRSZ több tagja, illetve tisztségviselője is indul, akiknek támogatását ezúton kérjük tagjainktól!

Az ajánlószelvényeket országosan, annak a rendvédelmi szervnek a hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazotti állományától lehet gyűjteni, amelybe a jelölt is tartozik. Érvényes jelölést csak az MRK által közzétett hivatalos ajánlószelvényen lehet leadni, és mindenki csak egy érvényes ajánlást tehet, ami a későbbiekben nem vonható vissza. A kitöltött és aláírt ajánlószelvényt az ajánlott személynek (illetve meghatalmazottjának), vagy a munkavégzés helye szerint illetékes jelölő- és szavazatszámláló biztosnak lehet leadni. A jelölésről bővebb információ az MRK honlapján olvasható, ami ezen a linken érhető el.

Az FRSZ soraiból ez ideig az FRSZ elnöke, Kiss János István úr, valamint Asztalos Zoltán úr, a Miskolci Tagszervezet tagja, az MRK Rendvédelmi Tagozatának jelenlegi alelnöke és Botkó Csaba úr, az FRSZ Heves megyei elnöke jelentette be indulását az MRK választáson. Bemutatkozó anyagaikat az alábbiakban olvashatjátok:

Tisztségviselőink jól ismerik az állomány problémáit, így ezt a fórumot is ki tudják használni a kollégák érdekeinek képviseletére, jogainak védelmére. Kérjük, támogassátok őket a szükséges számú ajánlószelvény összegyűjtésében, majd a választás során a reájuk leadott szavazataitokkal.

 

Archívum

Share This