logo

Rendőrnapi Rendőrbál Miskolcon

2022.04.27.

Több mint tíz év elteltével, 2022. április 23-án este, újra, nagysikerű Rendőrbált tartottunk Miskolcon a Független Rendőr Szakszervezet és a Magyar Rendvédelmi Kar összefogásával, régi megszokott helyünkön, a gyönyörűen felújított Miskolci Népkerti Vigadó Étteremben. Az, hogy sikerült összehozni köszönhető a nagy számú támogatónak.

Az ötlet Dr. Kiss Attila vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság vezetőjében született meg. Visszaemlékezett a régi bálokra, és szerette volna, ha újra egy olyan rendezvényt szerveznénk, és tartanánk Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében, amely közelebb hozza a kollégákat és családjaikat, ezzel is erősítve a bajtársiasságot, kicsit színesíti a mindennapok monotonitását.
A bál fővédnöke Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány úr, védnöke pedig Pongó Géza úr, a Független Rendőrszakszervezet Főtitkára volt.

A rendezvényt több hónapos szervezés előzte meg, melyet körülményessé tette az a tény, hogy a Rendőrség, a Szakszervezetünk, és a Rendvédelmi Kar költségvetése is nagyon szűkre van szabva, így abban nem szerepel ilyen jellegű rendezvény finanszírozása. Szerencsére sikerült találnunk olyan szponzorokat, akik különböző felajánlásokkal támogatták a rendezvényünket.

Nagy öröm volt számunkra, hogy a kollégák körében jelentős érdeklődést keltett a meghirdetett bál, így sikerült a Miskolci Vigadó éttermet megtölteni szórakozni, kikapcsolódni vágyó rendőrökkel és hozzátartozóikkal.

A bált Dr. Kiss Attila vezérőrnagy úr nyitotta meg, Balázs Sándor FRSZ Borsod Megyei elnök úrral együtt.
A nyitótáncot a Revital Miskolc Tse táncosai adták elő, majd ezt követően egy közel fél órás, nagy sikert aratott latin zenéből és táncból álló műsorszámmal adtak kedvet a közönségnek, hogy Ők is megmutassák tánctudásukat. A bálon a hangulatot a Kódex Trió által szolgáltatott zene emelte.
Nagy sikere volt a Miskolci Illés Emlék Zenekar akusztikus produkciójának. A közönség nagy tetszéssel fogadta a régi, retró dalokat, és mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály velük együtt énekelte az ismert, és népszerű számokat.

A tánc közben megéhezett vendégek, az Étterem szakácsai által elkészített svédasztalos vacsora finomságaival vettek magukhoz megfelelő mennyiségű kalóriát, hogy a hajnalig tartó mulatságon végig tudjanak táncolni. Éjfélkor a tombola sorsolás tovább emelte a hangulatot. A közönség nagy ovációval és tapssal üdvözölte a nyerteseket.

A bál végén nagyon sokan azzal köszöntek el, hogy egy év múlva újra találkozunk.

Köszönjük támogatóinknak, hogy sikerült egy jó hangulatú rendezvényt összehoznunk, ahol a kollégák egy rövid időre elfelejtették a mindennapok taposómalmát.

Demján Zsolt területi elnök

TÁMOGATÓINK:

 

További támogatóink:

  • Lánchíd Kft,
  • Kazincbarcikai Egészségkuckó,
  • Puskás Jenő festőművész,
  • Szabó Pincészet, Miskolc,
  • Assist-Trend Észak Kft., Miskolc

FÉNYKÉPGALÉRIA:

 

Archívum

Share This