logo

Borsodi körzeti megbízottaknak is jár a milliós megbízási díj!

2022.05.02.

A Miskolci Törvényszék a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó, szakszervezetünk által képviselt körzeti megbízottnak is 1 millió forintot meghaladó megbízási díjat ítélt meg, mert rendszeresen a működési körzeten kívül járőrfeladatokat, átkíséréseket vagy egyéb feladatokat látott el utasításra.

A Miskolci Törvényszék mindenben egyetértett velünk, egyebek mellett abban is, hogy körzeti megbízotti csoport létrehozása esetén is a körzeti megbízott beosztásához tartozó feladata a saját működési körzetéhez, és nem a körzeti megbízotti csoport működési körzetéhez köthető.

Szintén körzeti megbízotti ügyben már a Kúria előtt is nyertünk, számos kedvező Kúria ítélet támasztja alá igazunkat, így kockázatmentesen érvényesíthető az igény!

Csak az veszít, aki nem foglalkozik az igénye érvényesítésével.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknek a perbeli esethez hasonló igényük lehet, vagyis körzeti megbízottként rendszeresen láttak el a működési körzetükön kívül járőr vagy egyéb feladatokat.

Tagjainknak a jogi képviselethez elegendő a jogi képviseleti meghatalmazást megküldeni.

A bíróságok egyetértése nem lehet véletlen! Minden megyében hasonló döntés várható, érdemes a jogaidért fellépni! Számíthatsz ránk a jogaid érvényesítésében!

Nem szakszervezeti tag érdeklődök jelentkezésére is számítunk, de természetesen a jogi segítség nyújtásához elengedhetetlenül szükséges az FRSZ tagság létrehozása.

dr. Oláh Tamás kamarai jogtanácsos FRSZ Jogsegélyszolgálat

Archívum

Share This