logo

A békési, a csongrád-csanádi és a zalai KMB-seknek is milliós megbízási díj jár!

2022.09.21.

Újabb három megye körzeti megbízotti állománya ügyében döntöttek a bíróságok, folytatva a töretlen ítélkezési gyakorlatot, és a szakszervezetünk által képviselt tagjainknak 1 millió forintos megbízási díjat ítéltek meg, mert rendszeresen a működési körzeten kívül járőrfeladatokat, átkíséréseket vagy egyéb feladatokat láttak el utasításra.

A Kúria előtt szintén számos körzeti megbízotti ügyben nyertünk korábban, így kockázatmentesen érvényesíthető az igény! Csak az veszít, aki nem foglalkozik az igénye érvényesítésével!

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknek a perbeli esethez hasonló igényük lehet, vagyis körzeti megbízottként rendszeresen láttak el a működési körzetükön kívül járőr vagy egyéb feladatokat.

Tagjainknak a jogi képviselethez elegendő a jogi képviseleti meghatalmazást megküldeni, amit erről a linkről lehet letölteni.

A bíróságok egyetértése nem lehet véletlen! Minden megyében hasonló döntés várható, érdemes a jogaidért fellépni! Számíthatsz ránk a jogaid érvényesítésében!

Nem szakszervezeti tag érdeklődök jelentkezésére is számítunk, de természetesen a jogi segítség nyújtásához elengedhetetlenül szükséges az FRSZ tagság létrehozása. Erről bővebb információ ezen a linken olvasható.

dr. Oláh Tamás kamarai jogtanácsos FRSZ Jogsegélyszolgálat

Archívum

Share This