logo

Állandó kedvezmény a Budapesti Operettszínház előadásaira

2022.11.23.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Budapesti Operettszínházzal kötött együttműködési megállapodás alapján a színház minden repertoárelőadásra történő jegyvásárlásra 5 (öt) % általános kedvezményt biztosít az FRSZ tagok számára. (A kedvezmény a VIP – páholyszerviz-szolgáltatásra jogosító jegyekre nem vonatkozik!)

A kedvezmény online jegyvásárlás és személyes (színházi jegypénztári) vásárlás esetén is érvényesíthető egy egyedi kód megadásával:

  • Online felületen ( a www.operett.hu oldalon) a jegyek kiválasztása után a kosárnál, a Törzsvásárlói kártya száma / Kedvezménykód mezőbe írva aktiválható a kód.
  • Személyes jegyvásárláskor a partner kódot szóban kell közölni a pénztárossal és be kell mutatni az FRSZ tagsági igazolványt.

A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kódot tagjaink az frsz@frsz.hu vagy az frsz@orfk.police.hu címre küldött elektronikus levélben, vagy helyi tisztségviselőinktől igényelhetik. (A kódot igénylő e-mailben kérjük megadni az igénylő FRSZ tag nevét és születési idejét.)

A Budapesti Operettszínház honlapja ezen a linken érhető el.

Archívum

Share This