logo

Igényfelmérés állatkerti belépőre

2024.02.12.

A Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezetével (VPDSZ) együttműködve felmérjük, hogy milyen igény mutatkozik a Fővárosi Állat- és Növénykertbe szóló kedvezményes belépők iránt.

A kedvezmény pontos mértékét az előzetesen jelentkezők számának függvényében határozza majd meg az állatkert. Bízunk benne, hogy kellő számú jelentkező esetén 30-40% körüli kedvezményt tudunk elérni a tárgyalások során.

Fentiekre tekintettel kérjük tagjainkat, hogy a 2024. február 15-ig az frsz@frsz.hu vagy az frsz@orfk.police.hu címre küldött jelentkezési lapon jelezzék, hogy hány darab belépőjegyet igényelnének, amennyiben a tárgyalások során érdemi kedvezményt sikerül elérnünk.

(A kedvezmény nélküli jegyárak ezen a linken tekinthetők meg.)

A jelentkezést csak FRSZ tagoktól, és csak az innen letölthető jelentkezési lap megküldése esetén tudjuk figyelembe venni!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy az előzetes igényfelmérés során számunkra küldött jelentkezés tagjaink számára nem keletkeztet fizetési kötelezettséget, mivel szakszervezetünk nem tudja garantálni a belépőjegyek kedvezményes áron történő rendelkezésre bocsájtását.

A belépőjegyek konkrét áráról, valamint a jegyek igénylésének rendjéről a Fővárosi Állat- és Növénykerttel folytatott tárgyalások lezárulta után honlapunkon tájékoztatjuk tagjainkat.

Archívum

Share This