logo

Szünetel az ügyfélfogadás az FRSZ központi irodáján

2020.04.15.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a koronavírus járvány terjedésére, és a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre figyelemmel, tagjaink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében az FRSZ Központi Koordinációs Irodáján (KKI) 2020. március 17-től elrendelt rendkívüli munkarendet határozatlan ideig, de legfeljebb a veszélyhelyzet fennállásig meghosszabbítottuk. Mindez azt jelenti, hogy a személyes ügyfélfogdás szünetel, és a KKI, valamint a Jogsegélyszolgálat munkatársai távmunkában látják el feladataikat.

Az frsz@frsz.hu valamint az frsz@orfk.police.hu levelezési címek, valamint a KKI fax száma a rendkívüli munkarend idején is változatlanul fogadja a leveleket, a beérkező küldeményeket távmunkában dolgozzuk fel.

A postai és futárpostai küldeményeket is fogadjuk, de amennyiben nem feltétlenül szükséges valamely irat eredetben történő megküldése, akkor kérjük, hogy a rendkívüli munkarend ideje alatt részesítsétek előnyben a elektronikus úton történő iratküldést.

A KKI vonalas telefonszámain értelemszerűen nem tudunk hívásokat fogadni, ezért kérjük, hogy munkatársainkat, jogászainkat az FRSZ honlapon feltűntetett mobilszámaikon, vagy elektronikus levelezési címeiken keressétek szükség esetén.

Megértéseteket előre is megköszönjük!

Archívum

Share This