logo

Az frsz@frsz.hu címre is lehet utalni a nekünk szánt befizetést

2020.04.27.

A Magyar Nemzeti Bank 2020. március 02-án elindította az Azonnali Fizetési Rendszert (AFR), amellyel a legfeljebb 10 millió forintos, elektronikus úton indított egyedi belföldi átutalások az év minden napján, bármely napszakban, 5 másodperc alatt teljesülnek. Az Azonnali Fizetés Rendszer további újdonsága, hogy a bonyolult számlaszámokat is elfelejthetjük, mivel a számlaszám helyett úgynevezett másodlagos számlaazonosító megadásával is utalhatunk pénzt annak a partnerünknek, aki ilyen azonosítót regisztrált a saját bankjánál.

Számlavezető pénzintézetünknél, az OTP Bank Nyrt-nél az frsz@frsz.hu email címet regisztráltuk az FRSZ másodlagos számlaazonosítójaként, így tagjaink a tagdíjukat, és más befizetéseiket a 11705008-20409384 számlaszám helyett pusztán a központi email címünk megadásával is átutalhatják számunkra.

A másodlagos számlaazonosítás lehetőségét minden banknak biztosítania kell, így tagjaink bármely banknál is vezetik számlájukat, igénybe tudják venni ezt az átutalási formát. A teendő csak annyi, hogy az átutalás során a kedvezményezett számlaszáma helyett az email cím lehetőséget kell választani az e-banki felületen, vagy a mobilapplikációban, és ott az frsz@frsz.hu címet kell megadni.

Fentiektől függetlenül kérjük, hogy a támogatói díjat – a könnyebb beazonosíthatóság érdekében – tagjaink továbbra is az e célra létrehozott külön számlánkra utalják, melynek száma változatlan: 11784009-20209665

Archívum

Share This