logo

Ha külsős ügyvédre lenne szükség…

2020.05.15.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Dr. Molnár Miklós Viktor Ügyvédi Iroda – az FRSZ-el kötött együttműködési megállapodás alapján – 10 % kedvezményt biztosít aktuális áraiból az FRSZ tagok számára. A kedvezmény a tagsági igazolvány bemutatásával érvényesíthető, és igénybevételhez az ügyvédi iroda kijelölt kapcsolattartóját, Dr. Mata Anett alkalmazott ügyvédet kell keresni (tel.: +36 30 9904 532, mataanett@drmolnarmiklos.hu ).

Megjegyezzük, hogy Anett korábban az FRSZ Jogsegélyszolgálatánál is dolgozott, és számos munkaügyi perben képviselte tagjainkat.

Ismeretes, hogy a szakszervezet csak a foglalkoztatási jogviszonyból eredő perekben biztosíthat tagjai számára jogi képviseletet, más ügyekben tehát külsős ügyvéd igénybevételére lehet szükség. Büntető perekben, valamint minden olyan jogvitás ügyben, melyben a vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerint az FRSZ Jogsegélyszolgálata nem láthatja el a tag jogi képviseletét, a tagszervezet vezetősége dönt arról, hogy részben vagy egészben átvállalja-e a tag által képviseletének ellátásával megbízott ügyvéd munkadíját.

Archívum

Share This