logo

PRAKTIKER kedvezmény minden héten, csütörtöktől vasárnapig

2021.07.07.

Ahogy az élet oly’ sok területén, a MAKASZ kártya a lakásfelújításban és a lakberendezésben is támogat Téged. Ha pedig lakásfelújításról és lakberendezésről van szó, a Praktiker kínálatát mindenképp érdemes szemügyre venni, hiszen a MAKASZ kártya felmutatásával minden áruházban 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz.

Ne feledd, hogy a kedvezmény most már minden héten, csütörtöktől vasárnapig érvényes! Továbbá fontos, hogy a kasszánál minden esetben felmutasd a MAKASZ kártyádat. Ha pedig olyan MAKASZ kártyád van, amelyen a munkahelyed vagy szervezeted neve is szerepel, érdemes hangsúlyozni, hogy az bizony egy MAKASZ kártya, és nem mondjuk egy Aldi dolgozói kártya!

A kedvezményt a Praktiker bolthálózat összes áruházában igénybe tudod venni!

Lakásfelújítási kölcsön, grillszezon és Praktiker!

Három, látszólag egymástól távol álló kifejezés, amelyek most kifejezetten örülnek, hogy egy mondaton belül parolázhatnak egymással.

Az elmúlt időszakban sokan felvették a 3+3 milliós lakásfelújítási kölcsönt. A lakásfelújítás hármas szabálya – a “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” – szinte mindig érvényesül, ám garantáltan csökkentheted a bosszúság-indexet, ha a felújításhoz szükséges anyagokat 10 százalékkal olcsóbban veszed meg! Sőt, az áruházban bútorokat, lakberendezési kiegészítőket és dekorációs termékeket is vásárolhatsz!

Ha a szép kertek szerelmese vagy, ne feledd, hogy a Praktikerben számos növényt is beszerezhetsz. Ha pedig nyaralás hangulatát idén a teraszon szeretnéd élvezni, ne hagyd ki a kerti bútorok széles választékát.

Amennyiben az otthon kialakított oázisodban néhány ínycsiklandóan nyári falattal kényeztetnéd az ízlelőbimbóidat, a Praktikerben mindent megvehetsz, amire a grillszezonban szükséged lehet!
Éljen a kedvezményes otthonszépítés a Praktiker 10 %-os kedvezményével!

Ne feledd, ha eddig még nem regisztráltál facebook oldalunkra, vagy csoportunkba akkor érdemes. Megtalálsz bennünket az Instagrammon is. Várunk ott is!

Archívum

Share This