logo

Elindult a MOL MOVE, a MOL új hűségprogramja

2022.01.25.

Tájékoztatjuk a MAKASZ-MOL Partnerkártya tulajdonosainkat, hogy a MOL Nyrt. 2022. január 10-én új hűségprogramot és kedvezményrendszert vezetett be MOL MOVE néven, ami felváltja az eddigi MAKASZ-MOL Partnerkártyát.

A program állandó üzemanyagkedvezményeket, nyereményjátékokat, személyre szabott ajánlatot nyújt.(A program elindulásakor érvényben vannak a hatósági árak. Ennek megszünését követően változás várható.)

Az új MOL MOVE rendszerben a felhasználók négy szintet érhetnek el a vásárlásaikkal összegyűjtött pontjaikkal: Green, Silver, Gold és VIP szinteket.

A különböző szintek egyre magasabb kedvezményeket biztosítanak, így a vásárlók minél több pontot gyűjtenek, annál nagyobb és szélesebb körű kedvezményeket érhetnek el a MOL töltőállomásokon. Ennek megfelelően a vásárlásokkal összegyűjtött pontok a továbbiakban már nem válthatók be, csak szintlépésre használhatók. A pontgyűjtés minden szintlépéskor nulláról indul, innentől számítva 12 hónapig vagy a következő szintre lépésig jogosult a felhasználó az adott szint kedvezményeire.

A jelenlegi MAKASZ-MOL Partnerkártya tulajdonosok az új MOL MOVE hűségprogram bevezetésének első évében automatikusan megkapják a Silver szint kedvezményeit.

A MOL MOVE program leírása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

REGISZTRÁLJ PARTNERKÁTYÁDDAL, HOGY TOVÁBBRA IS ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEKKEL TANKOLHASS!

Regisztráció folyamata:

  • Töltsd le az appot és csatlakozz pár lépésben a MOL MOVE programhoz.
  • Az applikáció letölthető az Apple Store-ból és a Google Play áruházból is.
  • A regisztrációnál fontos, hogy a meglévő MAKASZ-MOL Partnerkártyád számát add meg, mert így kerülsz rögtön a kedvezőbb Silver csomagba.

Fontos információ!

  • A benzinkutaknál a meglévő MOL-MAKASZ Partnerkártyát felváltja az applikáció, csak ezt fogadják el, a kártya már nem érvényes!
  • Csak akkor kerülsz a Silver csomagba, ha a regisztrációkor megadod a MOL-MAKASZ Partnerkártyád számát.

Kérdése van? További információ a hello@molmove.hu  címen kérhető!

Archívum

Share This