logo

A baranyai és a győri KMB-seknek is jár a milliós megbízási díj

2022.11.14.

Csak az veszít, aki nem foglalkozik az igénye érvényesítésével!

Újabb két megye körzeti megbízotti állománya ügyében döntöttek a bíróságok, folytatva a töretlen ítélkezési gyakorlatot, és a szakszervezetünk által képviselt tagjainknak 1 millió forintos megbízási díjat ítéltek meg, mert rendszeresen a működési körzeten kívül járőrfeladatokat, átkíséréseket vagy egyéb feladatokat látottak el utasításra.

Ennek alapján a Győri Törvényszék előtt folyamatban lévő, de a bíróság által felfüggesztett perek folytatása várható, és úgyszintén a munkáltatók által felfüggesztett szolgálati panaszok elbírálása.

A Kúria előtt szintén körzeti megbízotti számos ügyben nyertünk, így kockázatmentesen érvényesíthető az igény!

Csak az veszít, aki nem foglalkozik az igénye érvényesítésével.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknek a perbeli esethez hasonló igényük lehet, vagyis körzeti megbízottként rendszeresen láttak el a működési körzetükön kívül járőr vagy egyéb feladatokat.
Tagjainknak a jogi képviselethez elegendő a jogi képviseleti meghatalmazást megküldeni.

A bíróságok egyetértése nem lehet véletlen! Minden megyében hasonló döntés várható, érdemes a jogaidért fellépni! Számíthatsz ránk a jogaid érvényesítésében!

Nem szakszervezeti tag érdeklődök jelentkezésére is számítunk, de természetesen a jogi segítség nyújtásához elengedhetetlenül szükséges az FRSZ tagság létrehozása.

FRSZ Jogsegélyszolgálat

Archívum

Share This