logo

Miskolcon is járt a Mikulás

2024.01.03.

Az idén is eljutott a Mikulás Miskolcra a gyerekek legnagyobb örömére, igaz nem szánon jött, mivel sajnos hó nem esett. Így kénytelen volt kerekes járművel közlekedni.

A Független Rendőr Szakszervezet BAZ Megyei Rendőr-főkapitánysági, és a Miskolci Rendőrkapitánysági Tagszervezetei összefogtak az IPA Magyar Szekció B-A-Z Vármegyei Szervezetével, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságával, a Magyar Rendvédelmi Karral, és egy közös Mikulás ünnepséget szerveztek és tartottak a Vármegyei Rendőr-főkapitányság nagytermében.
Közel száz gyermek vett részt a szüleivel az ünnepségen. Izgatottan várták a Mikulás érkezését. Várakozás közben a Kalamajka Bábszínház Okoska botocska című műsorát nézték végig, amelyen aktívan részt vettek. Nagy örömmel jelentkeztek és segítettek a mese szereplőinek. Műsor közben elfogyasztottak a szervezők által vásárolt gyümölcslevekből és ropikból.

A bábelőadás és egy kis közös éneklés után megérkezett a Mikulás nagy puttonyával, és elkezdte kiosztani a csomagokat a gyerekeknek. Néhány gyerek megszeppenve vette át a Mikulástól az ajándékcsomagot. Csomagosztás közben minden gyerekkel készült egy közös fotó.

A csomagok kiosztása után a Mikulás elköszönt a gyerekektől, és közösen megbeszélték, hogy egy év múlva újra találkoznak.

 

Archívum

Share This