logo

Beszámoló a MOSZ 2024. évi választmányi üléséről

2024.05.21.

Május 17-én Balatonföldváron tartotta meg választmányi ülését a Munkástanácsok Országos Szövetsége. Az esemény programja az elnökségi beszámolók ismertetése és megvitatása, valamint új tagok választása volt a felügyelőbizottságba. Az ülésen számos fontos téma került napirendre, amelyek meghatározzák a szervezet jövőbeni irányvonalát és tevékenységét.

Az ülés egyik fontos napirendi pontja az új tagok megválasztása volt a Felügyelő Bizottságba és a Mandátum vizsgáló és -jelölő Bizottságba. A jelöltek bemutatkozása és a tagság vitája után a választásra került sor. Az újonnan megválasztott tagok között több tapasztalt és elismert szakember is helyet kapott, akik várhatóan jelentős mértékben hozzájárulnak majd a szövetség munkájának sikeréhez és hatékonyságához és munkájuk erősíti a szervezet belső ellenőrzését és átláthatóságát.

A Felügyelő Bizottság tagjává választották Szente Lászlót, a Szegedi Közlekedési Kft. Munkástanácsának elnökét, Buzder Ferencet, a Polgári Munkástanács elnökét, Kucsera Miklóst, a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége (FBVSZOSZ) elnökét, Pongó Gézát, a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) főtitkárát és Nagy Balázst, a Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége (KDSZSZ) alelnökét.

A Mandátumvizsgáló és Jelölő Bizottság tagjai Eper Kinga, a Herendi Porcelángyár Munkástanácsának elnöke, Benke Ágnes, az Olajág Szakszervezet elnöke és Andics Gábor a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) alelnöke lettek.

További részletek a MOSZ honlapján.

Archívum

Share This