logo

Nyaralás Bulgáriában, a Naposparton

2020.02.12.

Ajánljuk tagjaink figyelmébe a Bulgáriai Napospart egyik legkedveltebb részén található Severina apartmanhotel szolgáltatásait. A hotel mindössze 5 percnyi sétára van a tengertől és az aquaparktól, és 20 percnyi sétára Napospart központjától. Több étterem, üzlet és kávézó található a közelben. A vendégek megtekinthetik Neszebar ősi városát, amely mindössze 5 percnyi autóútra található a szállodától. Burgasz repülőtere pedig 30 percen belül érhető el autóval.

A szálloda 43 (4 és 6 fős) apartmanból áll. Minden apartman légkondicionált, és kábel TV-vel felszerelt. A szállodában egy étterem is működik. Minden apartman medencére néző erkéllyel, hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarokkal és egy étkezővel rendelkezik. A kanapéágy és egy fürdőszoba zuhanyzóval az összes apartmanban alapfelszereltség. A szálloda éttermében bolgár és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A hotel bárjában különböző hideg és meleg italokat kínálnak. A legkisebb vendégeket egy játszótér és egy játékszoba várja.

Az apartmanok árlistája itt nézhető meg. Korai foglalás esetén 10 – 20 % közötti kedvezményt adnak.

Bővebb információ – Kiss János István: +36 70 382 3366, vagy 03 32 21-45 (BM), vagy kissjaga@gmail.com vagy kiss.janos@hajdu.police.hu

Fényképalbum itt!

Archívum

Share This