logo

FRSZ felmérés a rendőrségi illetményekről

2020.03.02.

Tavaly decemberben a bruttó átlagkereset 406 400 forint volt, 13,1 százalékkal magasabb, mint egy éve, így a 2019. január-decemberi átlagkereset 367 800, a nettó 244 600 forint lett, mindkettő 11,4 százalékkal nőtt 2018-hoz viszonyítva – jelentette 2020. 02. 26-án a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Hihetetlen számok azok számára, akik ismerik a rendőrség hivatásos állományának, rendvédelmi igazgatási alkalmazottainak és munkavállalóinak valós illetményét!

A Független Rendőr Szakszervezet ugyan pontosan tisztában van a rendőrségi illetmények méltatlanul alacsony összegével, mégis szeretnénk pontosabb információkat gyűjteni, melyeket a bértárgyalásokon tervezünk felhasználni. Ezért kérjük a rendőrség állományában dolgozókat az alábbi kérdőív kitöltésére.

A felmérés teljesen anonim, a program semmilyen adatot nem gyűjt a válaszadókról! A válaszokból képződő statisztikai adatokat csak a munkáltatóval történő egyeztetéseken használjuk fel.

Kérjük, segítsétek elő a rendőrségi munkavállalók bérezésének javítása érdekében végzett munkánkat.

A kérdőív 14 kérdést tartalmaz, így néhány perc alatt kitölthető.

A felmérés 2020. március 2-ától március 15-ig tart.

Kérjük, hogy kérdőívünket csak rendőrségi dolgozók töltsék ki. Együttműködéseteket előre is megköszönjük! (Az FRSZ vezetősége)

A kérdőív kitöltéséhez kattints ide!

Archívum

Share This