logo

Csak koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal látogathatók az FRSZ üdülői!

2021.05.11.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a szálláshelyek és vendéglátóhelyek működésére vonatkozó védelmi intézkedéseket meghatározó jogszabályokra figyelemmel az FRSZ Hajdúszoboszlói, és Harkányi üdülőiben csak koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, és a felügyeletük alatt álló 18 éven aluli gyermekek számára tudunk szálláshelyet biztosítani.

Vendégeink a szállás elfoglalása előtt a gondnok felhívására kötelesek a védettségi igazolványukat bemutatni. Megértéseteket előre is köszönjük!

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet szerint a 18. év felettiek a fürdők és strandok szolgáltatásait is csak védettségi igazolvánnyal veheti igénybe.

Javasoljuk, hogy az aktuális szabályokról indulás előtt mindenki tájékozódjon a Hajdúszoboszlói és a Harkányi gyógy- és standfürdők honlapjain.

A szabad beutalókról üdültetési előadónktól (Hetyei Katalin +36 1 785-00-10, vagy +36 70 775-17-73) lehet érdeklődni hétfőtől csütörtökig, 08.30 és 14.00 óra között.

Szabad beutalók korlátozott számban még a június 15-től augusztus 31-ig tartó nyári főszezoni időszakra is elérhetők, de az azt megelőző időszakban is tudunk még helyet biztosítani. (A főszezoni beutalók listája innen tölthető le. Május 01-je után a főszezoni beutalók is megkötések nélkül, szabadon igényelhetők!)

Üdülőinkről bővebb információ ezen a linken olvasható.

Archívum

Share This