logo

FRSZ horgászverseny 2022. június 11-én

2022.05.17.

A hagyományoknak megfelelően, az FRSZ Borsod Megyei Elnöksége, idén is megrendezi az FRSZ – Országos Sporthorgász Vándorkupa elnevezésű horgászversenyt. A versenyre 2022. június 11-én kerül sor, a Nyékládházán található Középső-tó horgásztavon.

A versenyre csak háromfős csapatok nevezését fogadják el, a csapat tagja az BM irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek hivatásos, Riasz-os, köztisztviselői, közalkalmazotti vagy munkavállalói állományú tagjai, és a rendvédelmi oktatási intézmények tanulói, valamint a rendezők által felkért szakszervezetek tagjai lehetnek.

A nevezési díj FRSZ tagok részére 2.500 Ft,-, nem tagok részére 3.500 Ft. A résztvevők számára a rendezők meleg ebédet biztosítanak, melynek költségét a nevezési díj tartalmazza.

A versenyre 2022. június 07-ig lehet jelentkezni a honlapunkról letölthető nevezési lap megküldésével, melyhez mellékelni kell a nevezési díj befizetését igazoló banki másolatot. (A nevezési díjakat a 11784009-20204794 számú számlaszámára kérjük befizetni, a közlemény rovatban feltüntetve: „HORGÁSZVERSENY”)

A nevezéseket az frsz.emo@gmail.com címre kell megküldeni! A helyszínen nevezést már nem fogadnak el a rendezők!

További információk a versenykiírásban:

Jelentkezési határidő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Archívum

Share This