logo

A MAKASZ-kártya érvényességének igazolása okostelefonnal

2022.09.13.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy vásárláskor, illetve bármilyen kedvezmény igénybevételekor a MAKASZ-kártya érvényességét digitálisan (okostelefonos applikációval) is lehet igazolni. A kártya érvényessége 1 évig tart, a tárgyév augusztus 31. napjáig, de minden évben újabb egy évre automatikusan meghosszabbodik mindazon tagok esetében, akiknek a szakszervezeti tagsági jogviszonya korábban nem került megszüntetésre.

Fentiekre tekintettel a korábbi években megszokott érvényesítő szelvényeket, matricákat az ide évtől nem postázzuk ki a részetekre, mivel év elejétől a MAKASZ-kártyák digitálisan is elérhetőek, ezért feleslegessé vált az érvényesítő címkék használata. (A címkén feltüntetett érvényességi idő lejárta természetesen nem jelenti az FRSZ tagsági jogviszony megszűnését, csak azt jelzi, hogy mely időpontig jogosult a tag a MAKASZ által biztosított kedvezmények igénybevételére!)

A digitális MAKASZ-kártya minden tagunk számára elérhető a Makasz applikációjának okos telefonra történő letöltése útján. Erről bővebb információ ezen a linken olvasható.

A MAKASZ applikáció ios rendszerre innen, androidos rendszerre pedig innen tölthető le.

Azon tagjaink részére, akik nem rendelkeznek okos telefonnal, továbbra is biztosítani fogjuk az érvényesítő matricákat. Őket kérjük, hogy írásban az frsz@frsz.hu címünkön vagy telefonon jelezzék ezen igényüket. Állományban lévő tagjaink részére a szolgálati helyükre futár útján, a nyugállományban levőknek pedig lakcímre postázva küldjük meg az érvényesítő címkét.

Tekintettel arra, hogy a MAKASZ kártya egyben a szakszervezeti tagságot is igazoló tagkártya is, ezért a plasztik kártyát teljes egészében nem tudjuk elhagyni. Belépéskor továbbra tehát továbbra is legyártatjuk a személyes kártyákat, és megküldjük az újonnan belépő tagjaink részére.

Archívum

Share This