logo

Megújult az FRSZ honlapja!

2020.07.01.

Az új honlap kialakításánál arra törekedtünk, hogy egy modern, felhasználóbarát, könnyen áttekinthető és a mobil eszközökön is könnyen kezelhető oldalt hozzunk létre.

Módosítottuk a menürendszert, újraírtunk számos tájékoztató anyagot, és kialakítottuk a hírlevélküldés lehetőségét, hogy segítsük a szolgáltatásaink közötti eligazodást.

Lényeges újdonság, hogy híreink a továbbiakban tematikusan is böngészhetők lesznek, mivel elkülönítettük a közérdekű eseményekkel, valamint a jogsegéllyel és a kedvezményekkel kapcsolatos híreinket.

Honlapunk új szolgáltatása a nyomtatványok pdf formátumú űrlaplapként történő közzététele. Ezek előnye, hogy tagjaink akár az internetes böngészőben megnyitva, akár letöltés után a saját számítógépükön vagy okos telefonjukon is ki tudják tölteni a nyomtatványainkat anélkül, hogy szöveg formázása szétesne. Az űrlapokat bármelyik böngésző, és bármelyik ingyenes pdf olvasó képes kezelni, így használatuk nem igényli külön program telepítését. Kezdésként a leggyakrabban használt nyomtatványok kerültek átalakításra, de a munkát folytatjuk, és őszre valamennyi nyomtatvány elérhető lesz űrlap formátumban.

Mindezeken túl számos további újítást is tervezünk, mivel új honlapunk technikai lehetőségei jóval nagyobbak a korábbinál.

Egy dolog azonban változatlan maradt! Továbbra is arra törekszünk, hogy minél teljesebb képet nyújtsunk a rendőrség állományában közszolgálatot teljesítő hivatásos állományú rendőrök, rendvédelmi igazgatási alkalmazottak, és munkavállalók élet- és munkakörülményeit érintő problémákról és az azok megoldására irányuló tevékenységünkről. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az FRSZ honlapja a továbbiakban is alapvető tájékozódási pontja lehessen mindazoknak, akik megoldást keresnek a rendőrségi munkáltatókkal kialakult konfliktusaik, munkajogi problémáik megoldásához, gyors és hiteles információt akarnak szerezni a belügyi és rendvédelmi érdekegyeztetés napi eseményeiről, valamint szakszervezetünk szolgáltatásairól.

Bízunk abban, hogy megújult honlapunkon sikerül még könnyebbé és egyszerűbbé tenni a keresett információk elérését.

Jó böngészést kívánunk!

Archívum

Share This